Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan szoktassam le az...

Hogyan szoktassam le az éjszakai szopizásokról 6hónapos kislányomat? A védőnőm ma kibukott, hogy még mindig szopik éjjel a lányom, azt mondta sürgősen szoktassam le, de nekem ez nem olyan egyszerű!

Figyelt kérdés
Kislányom nem fogadja el a cumisüveget, soha életében nem ivott még belőle, hiába próbálom nem kell neki. Próbáltam az aventes itató poharat, azt sem fogadja el, próbáltam sima pohárból itatni, de az sem kell neki. Ha vmi idegen anyag a szájához ér, már öklendezik, csak a cicit fogadja el, és a kanalát amiből gyümit kap. Így kilőve, hogy éjjel itassam meg. :( Hogy csináljam, 3óránként kel??
2011. jún. 30. 14:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson leszoktatni. Ő még nagyon kicsi, ha éhes, vagy valami gondja van ő így nyugtatja meg magát. lehet jön a foga és azért kel. Nyugodtan szoptasd.védőnő
2011. jún. 30. 15:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, és ilyen sokan! Akkor ezek szerint nem csak én akadtam ki rajta! Nem lenne szívem elvenni tőle a cicit éjszakára! :( ezek után én sem fogok rá hallgatni, inkább jövök ide, itt több tapasztalt szülő van, igaz a védőnőmnek is van 4gyereke. :S A 15:34-es anyucin kiakadtam! :( Bezárni egy kisgyereket? :( Istenem, hogy mekkora egy bunkó volt a te védőnőd is! Még ilyet......Lesz ami lesz, nem fogom leszoktatni, majd ha ő úgy akarja, akkor leszokik! Nekem nem fáradság hozzá kelnem, szívesen teszem, és örülök, hogy van mit ennie. A dr nőm szerint nem baj, hogy eszik éjjel is, azt mondja, hogy az anyatejtől bármennyit hízhatnak a babák, ha jobban mozognak majd, akkor úgy is elnövik.
2011. jún. 30. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Enyem 2 es fel evig szopizott ejszaka,4 kiloval szuletett,3 evesen 13 kilo.Nem iranyado,nem az ejjeli szopitol nagyobb a sulya.Le ne szoktasd,majd leszokja.
2011. jún. 30. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Még ilyen védőnőt nem láttam!!! Uram Atyám fejbe kellene vágni!! Ezt komolyan mondom!! Még hogy elvenni a picitől a cicit? ÁÁÁÁÁ megne tedd!!hadd szopikázzon a baba ha igényli !!! Most egy kicsit felhuztam magam ..... még ilyet? Ne hallgass rááá bármit mond neked!Egy három gyermekes anyuka!!!
2011. jún. 30. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:

A lányom 19 hónapos és még ébred éjszaka és szopival alszik vissza. Jó mondjuk az az éjszaka már szerencsére hajnal, de így nyugodtan alszik még 7-8ig és nem kell felkelnünk hajnali 5kor. Szóval mikor 1 éves múlt nekem a gyerekorvos volt elszörnyülködve, hogy még éjszaka szopik, de engem nem igazán érdekel, pedig tisztelem és jó dokinak tartom, de ezzel nem értek egyet vele.

Szóval én azt tudom mondani neked, hogy szerintem ne foglalkozz a védőnőddel, ha téged sem zavar. Jobban jár mindkettőtök, ha megszoptatod.

2011. júl. 1. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!