Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam le a cicin...

Hogyan szoktassam le a cicin elalvásról és az éjszakai szopizásokról egy éves kislányomat?

Figyelt kérdés
5 hósan kevesebb lett a tejcim, és többször rátettem ,végül elaludt rajta. Utána meg nem akart enni mást. Most végre elkezdett májt kajálni. Éjszaka is állandóan cicizni akar mert már kialakult a függősége úgy érzi becsaptam amikor megébred és nincs a szájában. Én meg már teljesen kivagyok purcanva.
2009. jan. 29. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
ezt el kell határozni s véghez kell vinni ha kellmetlen neked...adj neki vizet v teát ha felkel..amúgy volt egy barinőm aki ugyanilyen korban így kínlódott, ő azt csinálta h két éjszaka nem aludt otthon apuka marad gyerekkel...(nő elment anyósékhoz aludni)s ennyi elég volt kis sírással h gyerekek leszokjon erről
2009. jan. 29. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
olvastam valahol, hogy érdemes esetleg megpróbálni apukát rávenni hogy éjszaka felkeljen a babához, persze csak ha ő is hajlandó erre. A gyerek egy idő után azonosítja anyát az evéssel, a jóllakottság érzésével és ha éjszaka felébred és téged lát meg, ha nem is éhes akkor is követeli a cicit. Ha a párod esetleg megpróbálja éjjel megnyugtatni, esetleg egy kis teát adni neki, hátha pár nap alatt leszokik róla.
2009. jan. 29. 21:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ezt már végig jártam.Az én lányom detto ugyan ilyen volt.Én 2 évig ciciztettem.Addig viszont minden éjjel átjött az ágyamba, és cicizett!Egyszer megelégeltem hogy 2 éve nem aludtam végig 1 éjszakát sem, és leragasztottam sebtapasszal, és azt mondtam neki megharapta egy boci!(Mindig bocis mesét néz, innen jött az ötlet.)Aztán 2 éjjel nyafi volt, még én is pityeregtem, de nem engedtem hogy leszedje a tapaszt.3. éjjel már végigaludta az éjszakát, mert nem volt miért felkelni!
2009. febr. 1. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolónak: Utána már nem is cicizett? Mert tőlem még nappal kaphatna. Csak ha éjszaka nincsen cici, akkor már nappal sem, különben nem fog menni, vagy működik ez úgyis hogy nappal még kap? Most egy éves, azért teljesen nem szoktatnám le, csak az éjszakákat nem bírom tovább.
2009. febr. 2. 11:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha még van tejed, had szopizzon. Nekem is volt sokáig, bár a végén már lehet csak megszokásból cicizett, én 2.5 évig szoptattam, akkor megelégeltem, hogy állandóan felkelt éjszaka, addig a napig egyszer sem aludtam át az éjszakát. Fárasztó volt, de hozzáteszem most 7 éves, már iskolás, de suliból még 1 napot sem hiányzott, oviból a 3 év alatt, csak amikor bárányhimlős lett. Erős lesz az immunrendszere, és ennél nincs jobb szerintem.
2009. febr. 3. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!