Ha az avent kézivel ugy fejek hogy nincs rajta a harang és nem indul be a tejem akkor a medela elektromossal sem fog?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 13:11
1/3 anonim válasza:
Nekem chicco kézi volt. Az nagyon nem jött be. Ekkor vettem egy medela mini electricet, azzal nem volt semmi probléma. Pedig egy sürgősségi koracsászár után határoztam el, hogy az én babám márpedig szopizni fog, ha hazakerül... Ez pedig heteket jelentett, addig ezzel tartottam fenn a tejcsit. Szóval egy próbát megér. Esetleg vegyél használtan. Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Az elektromos sokkal hatékonyabb a kézinél , ha szeretnél szoptatni akkor mindenképp szerezz be egy medela elektromost. nekem ilyen volt és nagyon szerettem, pillanatok alatt lejött a 180 ml(egy tartálynyi). Használtan már 10 alatt lehet venni vagy újat a baby ono-t ez csak 12 ezer és állítólag olyan mint a medela.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem,De próbálkozz még az aventel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!