Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az elektromos mellszívónak...

Az elektromos mellszívónak mik az előnyei a kézivel szemben? Melyik "márkát" érdemes megvenni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz még nem próbáltam mellszívót, de nekem minden ismerősöm a madelát ajánlja és kézibe! (A kórházba is ilyen van nállunk, igaz, hogy az elektromos.) Saját magadnak állíthatód az erősségét! [link] Nekem ilyenem van! Remélem tudtam segíteni, de minden embernek másik jó!

27h Km

2010. júl. 15. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
37h Km
2010. júl. 15. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

2 nagy előnye van: nem fáj tőle a kezed és lehet közben mást is csinálni, pl olvasni vagy játszani a babával, netezni :)

Én aventet használtam, megváltás volt.

2010. júl. 15. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor jó az ekeltromos, ha nagyobb mennyiséget kell lefejned, neadjisten az egészet (mint nekem). Akkor tányleg megváltás. Én úgy értékeltem. Addig napi 4-5 órán keresztül csak pumpáltam, csoda, hogy nem kaptam ínhüvelygyulladást.

Avent kéziről váltottam Avent elektromosra. Szerintem tökéletes.

2010. júl. 15. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Az avent elektromos szuper, minimum a duplája jött le nekem, mint az avent kézivel. Én rengeteget fejtem, mert a lányom 8 hós koráig csak anyatejes volt és szoptatni nem tudtam. Napi 6-8 órát fejtem, ezt kézivel nem bírtam volna.
2010. júl. 15. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Hú, köszönöm, nagyon hasznos volt minden válasz!
2010. júl. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!