Az elektromos mellszívó tényleg nagyon hatékony? Több tejcit lehet vele lefejni, mint a kézivel? Mik a tapasztalatok?
első vagyok, nekem semmi bajom nem volt, nem nyúlt meg tőle a mellem, gyorsan fejtem vele, több tejem lett.
Én kézzel sajna nem is tudok fejni...kézit meg nem használtam, ezt az elektromosat, amit használok a húgomtól kaptam, medela, nagyon jó!
Medela elektromos vs. kézi vs. kézzel:
- Elektromosat cicim nem szerette és nagyon hangos. Mikor beteg voltam, a kórházban fejtem vele, mindig odajöttek megnézni, milyen gép romlott el :) Viszont tudtam hanyatt fekve fejni, mert ülnöm nem volt szabad. És most tök jól jött, hogy van hozzá orrszívó.
- A kézi fejő nekem bevált, bár az is szuszog, de nekem ugyanolyan gyors, mint a gépi - viszont elég izmos leszel tőle.
- Kézzel azért jó fejni, mert jobb a tejleadó reflex, mint ha egy műanyaggal érintkezik a cici. Viszont minden csupa tej lesz a környéken :) és ugye minden cseppért kár.
Szóval nálam a kézi fejő + utána kézzel a maradékot módszer a befutó jó pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!