Meddig kell kifőzni, sterilizálni?
19hetes a baba,félig tápszeres.
A cumisüvegeket minden használat előtt kifőzöm,cumit néha,bimbóvédőt kb hetente.
Szerintetek meddig kell még ennyire sterilizálni?
Én nem főzöm folyton őket. Kb. hetente egyszer mindent és kész. Használat után alaposan forró vízben elmosogatom és csak erre a célra befogott konyharuhára borítom száradni.
Külön szivacsot és üvegmosót használok.
A gyerekorvosunk is mondta, hogy nem szabad túlzásba vinni a sterilizálást sem. Egyébként meg semmi más nem steril amit a gyereknél használsz vagy bármi, amit a szájába vesz.
hát a babavíz elvileg a babáknak van,nem?jó,az ásványvíz biztos tényleg túl sok plusz a kisbabának,de mi a baj a babavízzel?
a sima vizet miután felforraltam olyan kosz rakódott le a tetején,hogy nem nagyon akartam azt odaadni a babának:(
Ásványvízből olyat kell venni a babának, aminek az össz. oldott ásványi anyag tartalma 250 mg alatt van, valamint nitritet és nitrátot nem tartalmaz.
A normál csapvíz nem túl tiszta, én sem adtam a nagynak egy éves koráig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!