Ha tejszívót csak ritkán főzöm ki, másképp nem sterilizálom használat után, csak elmosom meleg vízzel, néha mosószerrel, attól lehet baja a tejnek amit kiszívózok? Milyen gyakran kéne sterilizálni, kifőzni?
Figyelt kérdés
2008. máj. 17. 14:12
1/6 anonim válasza:
Minden használat után sterilizálni kell, hogy a mikoorganizmusok ne szaporodjanak el rajta. Ha steril helyre teszed, akkor használt előtt max meleg vízzel elmosod.
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell minden használat után. Elég csak minden reggel.
3/6 anonim válasza:
Szia.Én minden este 20percre beletettem sterilizáló folyadékba.Ezt a tescoba vettem 800-1000ftért, már pontosan nem emlékszem, de nagyon sokáig elég.Aztán csak lemostam tiszta vízzel és kész. Megéri megvenni mert a cumit vagy ha cumisüveges a baba akkor azt is lehet vele sőtt a rágókákat, és csörgőket is sterilizálhatod vele.
4/6 anonim válasza:
Az anyatej fertőtlenítő hatású. Azért elmosni el kell.
5/6 anonim válasza:
Azért naponta legelább egyszer ki kell főzni, vagy fertőtleníteni, hiszen a tej akkor is rajtamardhat, ha szabad szemmel nem látod, és ott bomlásnak indul.
6/6 anonim válasza:
Az én mellszívóm leírásában az van, hogy minden használat után minden alkatrészt szétszedve alaposan el kell mosogatni, és naponta egyszer kell kifőzni vagy más módon fertőtleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!