Más babánál is a meleg miatt? .
Ne is gondolj a pótlásra, inkább szoptasd amikor csak ő kéri. Akár fél óránként is ebben a melegben.
Még nagyon sokszor fog változni a napirendje, nálunk ha volt 2-3 nap ami hasonló volt akkor már örültem , aztán váltott másra. Kb. 9 hós korára állt be egy fix napirend. Addig elég kiszámíthatatlanok voltak a napjaink.
Az én fiam még csak két hónapos, de ős is visszaállt a két óránkéti evésre, többször kevesebbet eszik.
(szopik) Kínálom vízzel, de nem kell neki.
Ne aggódj, nálunk is ez van. Csak mi 7 hetesek vagyunk. Azt hittem, hogy a növekedési ugrásról van szó, mert 1 órán át szopott, 20 perc szundi és kezdődött minden előlről. Lassan két hete tart... Most kb. óránként eszik.
Én is aggódtam, a tej mennyisége miatt, de ilyenkor mindig eszembe jutnak a szoptatási tanácsadó szavai, hogy aki igény szerint szoptat és iszik eleget, akkor nem lehet kevés a tej:-) Ezt mantrázgatom...
Napirendünk nekünk nem is volt, sajnos még a fürdetést sem vagyok képes egy időben csinálni.
Sőt, már az is jó ha sikerül elmosogatnom, vagy rendbe tenni magamat:-)- Le a kalappal a többgyerekes anyukák előtt.
Szóval ne aggódj, feküdj le a picivel cicit a szájába, igyál sokat egyél sok gyümölcsöt, dinnyét, barackot este egy kis alkoholmentes sört és meglásd minden rendeződni fog.
Kérdező, sajnos evvan, ezt ki kell böjtölni. :S Azokon túl, amiket itt a fórumon javaslunk több helyen, nem nagyon tudsz mást tenni. A pótlást én se javaslom, sőt, mert kicsi az esélye, hogy használna és a tejednek ez is alávágna, nemcsak a víz és a tea..
Próbálj meg nyugodt és türelmes maradni és "vigasztaljon" a tudat, hogy együtt senvedsz a többi kisbabással ebben az időszakban...
A nagytesós témához a hordozókendőt tudnám ajánlani, de mondjuk ilyen melegben már nem biztos, hogy kényelmes.. Itt már csak a szokásos tanács marad: a háztartás nem szalad el.. Próbálj kevesebbet vállalni és/vagy kicsit átszervezni a teendőidet, hogy több időt csípj le a gyerkőcöknek. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!