Hogyan kell sterilizálni/kifőzni a cumisüveget, játszócumit, mellszívót és bimbóvédőt? (AVENT-es cumisüvegem van. )
Már a forrásban lévő vízbe tegyem?És mennyi ideig hagyjam benne?A kupakot is beletegyem?A szilikon résznek nem lesz baja?
Elnézést a buta kérdésért,de még nem csináltam és nem szeretném tönkretenni!
Én a vízzel együtt forraltam fel és pár percig hagytam benne. Egyik alkatrésznek se lesz baja, de tényleg szedd szét elemeire és várd meg míg kihűl, csak utána használd. A kupakot is fertőtlenítsd le, hiszen az is érintkezik mindennel.
Forralás helyett használhatsz fertőtelnítő folyadékot is, nekem Chicco van, 1 literes, 1200 Ft körül van, de sokáig elég.
Szia!
Szedd darabokra a cumisüveget vagy amit szét lehet szedni, ha az 5 perces kifőzést választod.
Én a szilikonos dolgokat egy villával a víz alatt tartottam, mert ha feljön a víz tetejére nem ster. normálisan.
Tegyél a vízbe aszkorbin savat( gyógyszertárban kapható) 1 késhegynyit és szép átlátszó, foltmentesek lesznek az üvegek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!