0-6 hó-ig való játszócumit éjszakára is lehet adni a babának, vagy arra kell külön éjszakai is. Egyáltalán mi a kettő közti különbség?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 21:41
1/8 anonim válasza:
Hát most hogy belegondolok,nem az, hogy az éjszakai világít a sötétben?
2/8 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan add neki. Az én babámnak is kettő van. Tuti, hogy van közte különbség...én még nem jöttem rá, hogy mi az. Viszont a lányom van, hogy az éjszakait kiköpi, a játszóval el van. Egyébként a játszót használjuk gyakrabban. Az alvós pedig tényleg világít a sötétben:)
3/8 anonim válasza:
Melyik márkának van alvós cumija, amelyik világít? Nekem is kell olyan...illetve a babámnak:D
4/8 anonim válasza:
22:22-nek: a MAM-nak biztosan, mi csak azt vesszük:)
5/8 anonim válasza:
Avent éjszakai cumi az világít. Vagyis csak a szára (vagy mi a szösz az). Elég drága egyébként, de a mi babánk pl csak ezt fogadja el játszós cuminak, pedig van neki sokféle, szerintem nem csak a világítás miatt érdemes megvenni, hanem mert ennek pont olyan pici a szilikon része amit kényelmes a szájában tartani. (Sőt, szerintem csak azért mert világít nem érdemes cumit venni, mi nem "használjuk" ezt a funkcióját.
6/8 A kérdező kommentje:
Avent-ot vettem. S csak játszó van ráírva. Bár ha belegondlok (pl a NUK márkánál) játszó és éjszakai az egyben, tehát egy és ugyanazon méretű, amit bekap. Szóval valóban csak abban különbözne, hogy világít a sötétben? Vagy esetleg jó business ez is...minél többet, többfajtát vegyél?
2009. jún. 23. 22:37
7/8 anonim válasza:
Biznisz az egész+az h világít, de sztem ez a babát rohadtul nem érdekli, mint ahogy sok más mindent. Itt minden a szülőnek van kitalálva. Babakocsik, ilyen-olyan hinta, stb.
A babunak csak az a fontos h tele legyen a pocija és h ne fájjon semmilye. Nem az h világit e a cumija v nem:D
8/8 anonim válasza:
Annyiból jó, ha foszforeszkál este, nem kell sokáig keresgélni, ha kiesik a baba szájából...:) Más különbség sztem sincs, illetve vannak olyan cumik, aminek ilyen bordázott a cumi-része, mi csak "rücskös cuminak" hívtuk, de hogy mire jó??? (kaptuk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!