Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan jegyzitek meg, hogy...

Hogyan jegyzitek meg, hogy melyik cici jön a következő szoptatáskor?

Figyelt kérdés
Mostanában többször előfordult, hogy halvány fogalmam sem volt, hogy melyik ciciből kéne szoptatnom. Ennyire kimerítenek az éjszakai kelések, vagy kezdek szenilis lenni?
2009. márc. 25. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én is van hogy elfelejtem és úgy vagyok ilyenkor, hogy a keményebbikből etetem, ha nem elég kapja a másikat is
2009. márc. 26. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Én jegyzetelek a babám születése óta.
2009. márc. 26. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Én a nappaliban szoptatok,a kanapén,és amelyik cici jön arra az oldalra teszem a pelust.
2009. márc. 26. 20:24
 14/14 anonim ***** válasza:
:-D Ezek nagyon jo tippek! :D Megnyugodtam, hogy nem csak én csinálok ilyet! Én is irom hogy mikor evett, és azt is hogy melyikböl, igy tudom, hogy a következö szopizásnál melyikböl kell ennie! :d
2009. márc. 26. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!