Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan fejjek? A szoptatás...

Hogyan fejjek? A szoptatás után mindig, de ha a két szopi között is fejek hogy több tejem legyen, akkor a következő szoptatáskor lesz elég tej a cicimben a babának? Vagy inkább ne fejjek a két szopi között?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nem elég a tejem és szeretném növelni. A babám 15 napos.
2009. okt. 16. 18:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha két szopi között olyan sok idő telik el, hogy még fejésre is lenne energiád, akkor valószínűleg jóllakott a baba, hogy nem akar máris enni, tehát elég volt a tej.

Viccet félretéve én így csináltam: egyik mellből evett, aztán másikból. Az egyes számút fejtem le. Következő etetésnél a kettessel kezdte. Ez kb. 3 hetes koráig, akkorra indult be igazán a tejem és ,ár elég volt neki az első mell. Azóta nem fejek. (most 5 és fél hónapos, csak anyatejes)

2009. okt. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!