Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt híztok, vagy...

Szoptatás alatt híztok, vagy fogytok?

Figyelt kérdés
félre ne értsetek,nem fogyókúrázni szeretnék,csak kíváncsi lennék. én szerintem fogynék,most hogy szoptatok,de szopiztatás után olyan éhes vagyok,hogy csak na :) ráadásul iszonyú csokihiányom van mindig. veletek van így?
2011. jún. 24. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az első 7 hónapban híztam 8 kg-t. Majd megőrültem az édességért.

Az utóbbi 2 hónapban fogytam 5 kg-t. Fogalmam sincs, hogy miért, mert ugyanúgy eszem.

2011. jún. 24. 14:42
 12/20 anonim ***** válasza:

Stagnáltam(1 kg jött, ment) momdjuk szülés után nem maradt rajtam felesleg, de a 170 centimhez így is sok volt a 67 kiló.

Az első trhességemet 12 éve 63 kilóval kedztem és akkor azt is soknak találtam:-((

Aztán majdnem 2 év után, elkezdte fogyózni, most 61 kiló vagyok, lement 6 kiló, álomcél az 58.

Még minig szoptatok, 27 hónapja.

2011. jún. 24. 14:47
 13/20 anonim ***** válasza:

előző

vegyél diabetikus csokit,kezset, nápolyit... én azt szoktam enni, vagy csinálj csokipudingot otthon édesítővel, gyümölcscukorral

ezer lehetőség van

2011. jún. 24. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
Sajnos, én jobban megkívánok dolgokat, mint terhesen. Talán mésfél év szoptatás után fogytam egy kicsit. 20 hónapos a kisfiam, még szopizik, és most jutottam el odáig, hogy minden este tornázom egy kicsit és este 7 után nem eszek semmit, csak max.almát. A derekamon levő párnák nagyon zavarnak.
2011. jún. 24. 15:08
 15/20 anonim ***** válasza:

3,5 hós a babám. Születése óta eddig 14 kg-ot fogytam... (most vagyok eredeti súlyomnál)

Napi 2-3 túró rudi mindig lecsúszik nasiként.

2011. jún. 24. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Híztam. Pedig nem ettem többet:S
2011. jún. 24. 22:58
 17/20 anonim ***** válasza:
jaj, csak ne diabetikus csokival próbálkozz. Pontosan ugyanannyi a kalóriaértéke, mint a rendes csokinak.
2011. jún. 25. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:
a dietetikus csoki cukrosoknak van nem pedig fogyisoknak mivel ugyan annyi a szenhidrat benne...probalj meg gyumolcsot enni mert a jegremtol is az egekik szoknek a kilok...keverj ki turot gyumolcsokkel nasinak...ne izgulj nem lesz ez mindig igy mert szopi utan elmulik a szenhidrat ehseged viszont jo lenne kordaban tartani az etvagyadat hogy ne fogyokuraval kezd az elso szoptatasmentes napokat
2011. jún. 25. 13:22
 19/20 A kérdező kommentje:
óó..nem szeretnék fogyókúrázni,örülök hogy végre nem vagyok pálcika ember és végre van fenekem,combom,meg mellem :) de akkor ez azt jelenti,hogy vissza fogok fogyni?
2011. jún. 25. 13:34
 20/20 anonim ***** válasza:
áá nem feltétlenül.Nem fogy le mindenki automatikusan.Szóval ha nem teszel érte, akkor marad a fenék, comb,cici:)
2011. jún. 27. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!