Szoptatás alatt ti hogy fogytok? Nekem valahogy nem jön össze.
Sziasztok!
A kislányom most másfél hónapost,a fiam két és fél éves.
A fiamnál legalább 15kilót híztam szopizás alatt, most a kislányomnál se látok változást eddig....
Mit kell tennem,hogy nálam is beváljon a szoptatás alatti fogyás,mivel állítólag a tejtermelés kalóriákat éget..
Nálam miért nem működik???? Elrontok valamit? Reggel,délben,és délután eszek,rengeteget iszok,és mégsem változik a súlyom... Legfejlebb felfelé... :((
Azok válaszát várom,akik fogytak szoptatás alatt,és tapasztalataikat,h hogyan csinálták.
Köszönöm.
Szia!
Így van, ez genetika kérdése:
a nővérem emlékszem, ahogyan minden alkalommal megállta a hűtő előtt, ahogy elment előtte és mindent kievett, fél liter tejfölt egyszerre és társai, mégis 45 kiló volt a szoptatás végére.
Én ellentétes tipus vagyok, hónapokig semmit sem fogytam, sőt, amikor azt ettem, amit megkívántam, akkor rohamosan híztam.
Aztán elhatároztam magam, nagyon szigorúan véve lemondtam az édességről és a kenyérről, lényegében zöldséget-gyümölcsöt, sovány húst és natúr joghurot eszem,
tejem rengeteg van és borzalmasan lassan, de fogyok,
de ezt úgy értsd, hogy heti negyed kiló.
Ja, és heti 3x tornázom egy órát.
És két hónapig nem indult be a fogyás.
De borzasztó szigorúan, az édességtilalmat háromszor törtem meg, karácsonykor ettem a bejgliből,
a szülinapomon és a lányom névnapján, amúgy soha egy kicka csokit sem.
Szia!
Sajnos én sem tartozom a szoptatás alatt fogyók táborába. Kb 7 kg plussz volt rajtam, de úgy voltam vele, hogy amíg csak anyatejes a babám, biztos nem állok neki kísérletezni a fogyással.8 hónapos volt, mikor 1. már szépen evett gyümölcsöket, főzelékeket és csak reggeli, esti szopi volt 2. nagyon zavart az a 7 kg. Férjemmel közösen elkezdtünk diétázni (nevet direkt nem írok, mert néhányan jól leszóltak érte úgy, hogy ők nem is próbálták....) Férjem 10, én 6 kg-ot fogytam, tejem nem apadt el.
Nővérem tartozik ebbe a "csoportba" mert ő is akármit evett szoptatás alatt, csak fogyott. Aztán "koppant" miután már nem szopizott a kisfia, mert ugráltak fel a kilók.
Én sem tudom hogy lehet fogyni szoptatás alatt, hacsak nem kezdessz el edzeni. Én futottam naponta fél órát, a tejtermelést nem befolyásolta, no nem fogytam le, de legalább nem híztam és nem volt szoptatás után olyan nehéz visszarázódni a sportba.
Amúgy ne aggódj, mert ha sportolsz, akkor utána, amikor már nem kell tartalékolnia szervezetnek, pikk-pakk leadok a kilókat. Szóval végülis nálam ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!