Szoptatás alatt ti hogy fogytok? Nekem valahogy nem jön össze.
Sziasztok!
A kislányom most másfél hónapost,a fiam két és fél éves.
A fiamnál legalább 15kilót híztam szopizás alatt, most a kislányomnál se látok változást eddig....
Mit kell tennem,hogy nálam is beváljon a szoptatás alatti fogyás,mivel állítólag a tejtermelés kalóriákat éget..
Nálam miért nem működik???? Elrontok valamit? Reggel,délben,és délután eszek,rengeteget iszok,és mégsem változik a súlyom... Legfejlebb felfelé... :((
Azok válaszát várom,akik fogytak szoptatás alatt,és tapasztalataikat,h hogyan csinálták.
Köszönöm.
Kedves Utolsó, azt írja a 3x evő kismama, hogy ugyanúgy evett, mint korábban, tehát az azt megelőző években nem hízott meg
Láthatóan nem érted te sem, a 3x étkezés önmagában nyilván nem ok a hízásra
Elárulom neked, hogy a férjem 2x eszik naponta, de akkor sokat
175 centi, 68 kiló, tiszta izom
én 5x eszem, olyasmiket, hogy senki nem tudna belekötni, semmi, de semmi egészségtelent nem eszem
mégis van rajtam 8 kiló felesleg, mivel szoptatok, ez addig így is marad
és ezt kedvesem egy endokrinológus osztályvezető mondta nekem.
Ja, és még mielőtt írnád, hogy biztos sokat eszem 5x, azért van, azt is elárulom, hogy maximum 1600 kcalt eszem egy nap.
Ha ennél többet, akkor hízom. Pont.
én fogytam. 17 kilót híztam a terhesség alatt, a 17 kiló 4 hónap alatt ment le, a következő 6 hónapban további 5 kilóval voltam kevesebb. Abbahagytam a szoptatást 11 hós korában, visszahíztam 3 kilót és tartottam ezt. Most megint szültem, 22 kiló plusszom volt a szülőszobán, most 2 hetes a fiam és 10 kg van rajtam. A kórházból kijövet még 16 kg volt, ugye kb másfél hete...
Nincs ennek titka, nincs rá recept. Annyit tudok, hogy rengeteget sétáltam az első babámmal, nem futottam, semmi ilyesmi, csak egész napos séták, szép lassan. Ettem amit eddig, rengeteg folyadék, egyedül édességet meg üres kalóriákat nem ettem, de kenyeret, meg minden egyéb "hizlalót" simán. Elevitet is szedtem végig. Nem tudom, nincs ötletem. Én meg azt nem értem, hízni hogy lehet (tudom, hogy sokan így járnak, tudom, hogy mindent megtesznek, nem zabálnak, ezt én értem), a fizikáját nem értem. Mert nekem is az lenne logikus, hogy kalóriát éget a szoptatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!