Kiváltottuk az ebédet, de a mellem nagyon feszít tényleg ne szopizzon már ilyenkor?
Ő elfogadja akkor is ha degeszre ette magát :)Igaz akkor csak kicsit szopizik.A védőnőm viszont azt mondja,már ne szoptassam meg a főzelék után,legyen neki teljesen kiváltva.
Annyit szenvedtem mire beindult a tejem,fejtem,masszíroztam,túl vagyunk a harapáson,szopisztrájkon....sorolhatnám.Most meg ne adjam neki?Igaz csak a déli evésről van szó,de én szívesen szoptatnám akkor is :)
Miért ne adhatnál neki?
meleg is van,gondolom szilárd kaja után szomjai is és aza anyatejnél nincs jobb:-)))
Nekem is déli első kaja(gyülmölcs) bevezetése után még egy hónapig cicizett, 7 hónaposan hagyta el az első szoptatást magától.
előző
HOZZÁtáplálni szeretnél, vagy minél hamarabb ELválasztani, mert az sem mindegy?
Nyugodtan szoptasd meg, már csak azért is nehogy mellgyulladásod legyen. Nekem 11 hós volt a lányom, amikor begyulladt és nagyon fájdalmas volt.
Maradjon a szopi a fő tápléléka, ha csak nem akarod elválasztani, de a kérdésből ítélve nem.
Hagyatkozz a megérzéseidre.vnő
Hát étdekes!Mi a célod elválsztani akarod vagy hozzátáplálni.Ha az utóbbi akkor szopi után kell megkínálni és a továbbiakban is igény szerint szoptatni.A védőnőd pedig menjen továbbképzésre.
itt olvasgass: [link]
Valóban kár lenne nem szoptatni ha még Te is akarod.
4 gyerekes 8 évet már szoptatott Anyuka
Természetesen szeretném még nagyon sokáig szoptatni,de gondolom ez a kérdésemből is kivehető.
Köszönöm a válaszokat!Akkor nem csinálok rosszat,ha főzelék után hagyom szopizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!