Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kiváltottuk az ebédet, de a...

Kiváltottuk az ebédet, de a mellem nagyon feszít tényleg ne szopizzon már ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ő elfogadja akkor is ha degeszre ette magát :)Igaz akkor csak kicsit szopizik.A védőnőm viszont azt mondja,már ne szoptassam meg a főzelék után,legyen neki teljesen kiváltva.

Annyit szenvedtem mire beindult a tejem,fejtem,masszíroztam,túl vagyunk a harapáson,szopisztrájkon....sorolhatnám.Most meg ne adjam neki?Igaz csak a déli evésről van szó,de én szívesen szoptatnám akkor is :)

2011. jún. 23. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne adhatnál neki?

meleg is van,gondolom szilárd kaja után szomjai is és aza anyatejnél nincs jobb:-)))

Nekem is déli első kaja(gyülmölcs) bevezetése után még egy hónapig cicizett, 7 hónaposan hagyta el az első szoptatást magától.

2011. jún. 23. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:

előző

HOZZÁtáplálni szeretnél, vagy minél hamarabb ELválasztani, mert az sem mindegy?

2011. jún. 23. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan szoptasd meg, már csak azért is nehogy mellgyulladásod legyen. Nekem 11 hós volt a lányom, amikor begyulladt és nagyon fájdalmas volt.

Maradjon a szopi a fő tápléléka, ha csak nem akarod elválasztani, de a kérdésből ítélve nem.

Hagyatkozz a megérzéseidre.vnő

2011. jún. 23. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szoptatnám még. Én is nagyon sokat kínlódtam az elején, hogy legyen tejem, ugyanúgy, mint te. 5 hónaposan kezdtük el enni a főzeléket (4 hósan a gyümit), de még most 6,5 hónaposan is van szopi délben a főzelék mellett. Az én babám először szopizik és utána kap főzeléket, mert fordított esetben nem nagyon akar már szopizni. De nálunk az a gond, hogy ő 2 hónapos kora óta nagyon nem szeret szopizni, mindig is egy harc volt a szoptatás, ezért is kezdtük el hamar a hozzátáplálást. De még így is még ameddig lehet szeretném szoptatni, mivel nem akarok neki tápszert adni.
2011. jún. 23. 15:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát étdekes!Mi a célod elválsztani akarod vagy hozzátáplálni.Ha az utóbbi akkor szopi után kell megkínálni és a továbbiakban is igény szerint szoptatni.A védőnőd pedig menjen továbbképzésre.

itt olvasgass: [link]

Valóban kár lenne nem szoptatni ha még Te is akarod.

4 gyerekes 8 évet már szoptatott Anyuka

2011. jún. 23. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Természetesen szeretném még nagyon sokáig szoptatni,de gondolom ez a kérdésemből is kivehető.

Köszönöm a válaszokat!Akkor nem csinálok rosszat,ha főzelék után hagyom szopizni :)

2011. jún. 24. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!