Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan csináljam, hogy egy...

Hogyan csináljam, hogy egy nap kevesebbszer szopizzon?

Figyelt kérdés

Az én babám 1,5 hónapos és naponta kb. 9X szopik. Bár ez nem olyan sok, de nekem igen is az, mert majdnem 1 órát szopik alkalmanként, épp, hogy befejeztük, büfi és már kezdhetem előről. Aludni nem igazán alszik, csak félórákat. Mivel egyedül vagyok, segítségem nincs, ezért szeretnék átállni arra, hogy egy nap csak 6-7X szopizzon, mert semmit nem tudok a baba mellett csinálni.

Tudom, hogy az igény szerinti szoptatás hívei majd lehurrognak, de kérlek adjatok tanácsot.

2010. júl. 29. 13:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyanítom le leszek pontozva,de azért leírom nálunk hogy volt.Dettó a te eseted,amire azt a megoldást találtam,hogy-mivel mérlegünk nincs-elkezdtem lefejt tejet adni a babámnak,és így láttam mennyiket eszik.Írtam,majd megfigyeltem,hogy neki 30ml egy órára elég.Szóval 100ml-t etettem vele,amivel kibír(t) 3órát.Van ,hogy 10 perc alatt eszi meg,van ,hogy fél óra,de megeszi,és 3 óra múlva kér újra.Nekünk ez bevált.Azóta ismét szopik is,és így jó mindkettőnknek!
2010. júl. 29. 13:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is egyedül vagyok vele. Nagyon pici még a babád, próbálj előre megcsinálni dolgokat (pl. saját ebéded, stb), tudom ilyenkor csak olyan kaja fér bele, ami max. fél óra alatt kész, nálam is így volt. De egy idő után magától is be fog állni, hogy egy alkalommal többet egyen és így ritkábban kérjen, meg gyorsabban is fog végezni, ahogy megerősödik és egyre ügyesebb lesz.

Szerintem pár hét az egész!

2010. júl. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!