Ki fog nekem segíteni abban, hogy hogyan kell szoptatni?
Először is nyugodj meg. Nem kell azonnal problémákat gyártani.
Szülés után mellre rakják a babát. Kevés kivétellel ők rögtön tudják, mit kell tenniük.
Néhány napig valószínűleg nem lesz sok tejed. Ez normális. Azért csak szoptass a kórházban minél sűrűbben! Felváltva, igyekezz mindkét melledből, azzal kezd, amelyikkel az előző szoptatásnál befejezted. Nagyon sokat igyál. Ha feszül, fejjél.
Ha így csinálod, normál esetben nemigen lehet gondod.
Ha a kórházban nem is segítenek, a védőnő pont erre hivatott!
Sok sikert és örömöt!
Hol fogsz szülni?
Én csupa aranyos nővérekkel találkoztam, akik nagyon segítőkészek voltak, pedig volt olyan 18gyerek is rá volt bízva. Még is odaért igaz néha várni kellett egy kicsit rá, de jött amint engedte az ideje. Sőt volt olyan amikor 3-4 is vártunk rá. De mindig mosolygott, pedig pénzt nem adtam neki, de 1hét múlva egy ajándék kosarat bevitt neki a férjem.
Mert ha ő nincs akkor nem tudtam volna szoptatni. Pedig anyu segített, de olyan fortélyokat tanított meg nekem amit azóta se mutatott senki. A védőnők nem tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!