A tápszert mért csak 2óráig lehet felhasználni?
Ráadásul hűtőben tárolva,nem?
Az anyatejet akár 1napig is ha hűtőben van!Mért van ez így?
Van olyan tápszer, amire rá van írva, hogy 24 óráig eltartható a hűtőben a felmelegítetlen tápszer.
Szóval azt is lehet tárolni, a gyermekkórházakban is ezt csinálják. Előre elkészítenek egy nagy adagot és azt mérik ki, majd melegítik.
Még nem betegedett meg egy baba sem tőle!
A többi tápszercég meg magát védi, úgy mint a gyógyszereknél a használati utasítással.
Azért persze, ha van rá lehetőség inkább frissen készítsd el, de időnként nem baj, ha eltárolod az elkészített tápszert.
Bocsi,hogy igy bekerdezek...
Es ujramelegiteni lehet mikroban,vagy csak forro vizben?
szia nekem 2 fiam van és mindkettőnél tápszert alkalmaztunk tejhiányában!
nyugodtan eltarthatod hútőben akár az el nem fogyasztott tápszert is és megmelegítheted mikróban is nyugodtan még 1x de ha azt már nem eszi meg nem tárolom továb hanem kiborítom.Nekem a nagyobbik nagyosnsokszor szórakozott velem ha kevesebbet csináltam neki akkor tuti kellet még neki megcsinálta a kövi adagot és ivott belőle 5-6 kortyot és majd 1 dlt nem fogok kidobni amikor még fel tudom használni! nekem ez a véleményem eddig senki nem mondta hogy nem lehet így csinálni se orvos se védőnő.:)
Én is úgy vagyok vele, mint az utolsó válaszoló. Igyekszem frisset készíteni, de az én babám sokat eszik, sokat készítek, kb. 210 ml. Van, amikor csak a felét eszi meg, kiszámíthatatlan. Rengeteg tápszer menne kárba és valljuk be, nem olcsó. 1x melegítem újra, utána már inkább kiöntöm.
Mikróban melegítem.
Még egyetlen babáról se hallottam, hogy azért lett valami baja, mert előre elkészített tápszert hűtőben tárolás után adtak oda neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!