Kibontott tápszert meddig lehet felhasználni?
Figyelt kérdés
A babám anyatejes csak kiegészítés képen kap tápszert de egy zacsi sok ideig elég akár több mint egy hónapig is.A dobozát már kidobtam ezért nem tudom volt e erről írva valami MILUMIL HA START-ot eszik.2010. okt. 29. 11:50
2/3 anonim válasza:
Elvileg 2-3 héten belül, ez van általában mindegyikre ráírva. De én nem a zacsijában tároltam a tápszert, hanem egy kapcsos tetejű műanyag ételtároló dobozban (majdnem légmentesen záródik, szilikongyűrű van körbe a tetejében), úgy nem tud megromlani sem, és a lakásban lévő párát sem tudja magába szívni.
Ha nem a zacsiban tárolod, semmi baja nem lesz.
3/3 anonim válasza:
Ált. az van ráírva, hogy 4 héten belül fel kell használni, de a mienkben 2 zacsi van. Nem a doboz, hanem a zacskó felbontása számít értelemszerűen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!