A tápszert tényleg csak fél óráig lehet felhasználni elkészítés után?
Figyelt kérdés
A dobozon ez van, viszont a kórházban szülés után egész éjjelre kiadták a tápot cumisüvegben, akinek nem volt elég teje, és az anyukák sem hűtőben tárolták. Akkor most lehet egy egész éjjelre előre készíteni, vagy mindig frissen kell?2010. júl. 27. 13:29
1/6 anonim válasza:
Szia!A legjobb ha frissen készíted,de ha valami miatt ez nem lehetséges akkor 24 óráig szigorúan hűtőben nyugodtan tárolhatod.Gyermekosztályon is így csináltuk.Ott dolgoztam.Reggel elkészítettünk egy nagyobb adagot és kiadagoltuk cumisüvegekbe.
2/6 anonim válasza:
én a babámmal voltam sajnos gyerekosztályon. ott akinek nem feküdt be az anyukája vele (hogy miért és hogy mi volt a véleményem az ilyen anyáról azt inkább hagyjuk...), annak a babának reggel megcsinálták, és amit nem ivott meg, utána odaadták a cumisüvegben ugyanúgy, nem is tették hűtőbe, csak simán a polcra. egy másik tápszeres baba anyukája ugyanígy csinálta, de ő hűtőbe tette azért. mondta is, hogy este előre meg szokta csinálni, és ha nincs mondjuk 30 fok, az ágy mellé teszi, hogy ha éjjel ébred a baba, ne kelljen rá várnia, míg keveri-hűti vagy melegíti. egyik gyereknek se volt semmi baja.
3/6 anonim válasza:
Amit mi használunk, arra az van írva, hogy elkészítés után 2 óráig lehet felhasználni. Mi van, ha pl. megcsinálsz 150 ml-t és a baba nem issza meg fél óra alatt, mert nyammog?
DE! Én nem készíteném el, csak azt az adagot, amit épp megeszik. Forrald fel a vizet, az legyen kész, és akkor mindegy, hogy éjjel csak azt, vagy a tápszert melegíted fel.
4/6 anonim válasza:
Szia! Én így csinálom! Reggel megcsinálom az egész napos adagot és ha kihűlt beteszem a hűtőbe. Másnap reggel újat csinálok. Hülyeség hogy csak fél meg 2 óráig szabad felhasználni, nyilván ha így csinálod többet kidobsz, tehát több tápszert kell vennetek. 24 órán belül odaadhatod a babádnak.
5/6 anonim válasza:
Én este mindig két adagot csinálok, az estit megeszi, a reggelit meg a hűtőbe teszem és reggel csak melegítem, így gyorsabb (és nem zörgök hajnalban, hogy a másik gyerek is felébredjen)
6/6 anonim válasza:
A kérdésedre nem igazán tudom a válasz, de én egyszer akartam előre elészíteni a tápszert, és úgy besűrűsödött, mnt a tejbegríz. Szóval szenvedés volt így etetni. Ezekután rájöttem, hogy nem is problémás mindig frissen készíteni, hanem inkább egyszerűbb. Én is jobban szeretem a friss ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!