Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Meddig lehet felhasználni a...

Meddig lehet felhasználni a Milupa tápszert bekeverés után?

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy a bekevertet nem szabad később felhasználni, de mennyi idő telhet el szerintetek a bekeverés után? 1-2 óra? Van valakinek tapasztalata? SOS!
2010. febr. 14. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

En 2-3 orarol tudok, de hivatalosan csak ugy, ha folyamatosan melegen van tartva, vagy nincs ujramelegitve.

Ugyanis alapban is van valamennyi bakterium mindenben, igy a tapszerben is keszites soran (semmilyen sterilizalas, bekeveres nem lehet tokeletes), de ennyit meg siman elbir a szervezet. Viszont az ujramelegites hatasara ezek a bakteriumok elkezdenek szaporodni, nagyon-nagyon gyorsan es a pici babanal mar gondot okozhat.

De igazabol felnottnel is (ezert van az, hogy nem illik tobbszor felmelegiteni a mi eteleinket sem, ami nem fogy el az elso melegites utan attol mar biztonsagosabb elkoszonni).

2010. febr. 15. 08:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Mi most úgy csináljuk, hogy 2 adagot keverünk be, a maradékot a konvektoron tartjuk melegen. Két evés között kb 2,5 óra telik el. Akkor ez így jó lehet.
2010. febr. 15. 08:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Szagold meg.2 óra múlva az már büdös!!!

Én is ezt a tápszert használom,nem szabad előre megcsinálni,mert megerjed.

Ha már mindenáron előre akarod elkészíteni,akkor tedd hűtőbe!

2010. febr. 15. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem még a kórházban azt mondták, ha nem eszi meg a baba akkor egy fél órán belül még odaadhatom neki, de később már semmi esetre sem, akkor már újat kell keverni.
2010. febr. 15. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem értem én ezt.

Azt hallottam, hogy a kórházban is bekeverik az egész napi adagot.

Én csak 2 adagot akarok egyben letudni.

2010. febr. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!