Meddig lehet felhasználni a tejet?
Figyelt kérdés
Sajnos elő kellet vennem a lefagyasztottból,de miután felmelegítettem,felét meghagyta a baba.Később újra melegíthetem neki,vagy öntsem ki?3 hónapos.Köszönöm.2009. szept. 19. 20:47
1/3 anonim válasza:
6 hónapig áll el lefagyasztva, de többször olvastam, hogy teljesen megváltozik az íze.
Én sose fagyasztottam, pedig lett volna mit.
Ne melegítsd 2x!!!!
2/3 anonim válasza:
Én rengeteget fagyasztottam le mert annyi volt. Én volt hogy 2x is melegítettem és semmi baja nem lett.
3/3 anonim válasza:
6 hó -18 fokon, 1 év -20-on. Frissen fagyasztva. Az íze, szaga borzalmas lesz, az én babám csak vonakodva fogadta el eleinte, de megszokta, mikor már nem volt más.
Elvileg nem szabad újramelegíteni, de én 1X újraszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!