Szoptatás előtt kivetessem a szilikonokat a mellemből?
Nem rossz gondolat, én szilikonokkal szoptatok, és rengeteg tejem van. Tartok is attól, hogy meg fog nyúlni a bőr, és újra kell csináltatnom majd, de akkor már csak felvarrással, vagy nagyobb szilikon betételével lehetne újra feszes cickóm, és azt ugye tudjuk, hogy a felvarrásnál három vágást csinálnak, ami nagyon csúnya.
Viszont semmi sem garantálja azt, hogy szilikon nélkül nem fog megnyúlni a bőr, és akkor felesleges lenne kivetetni előtte. Ez teljesen kiszámíthatatlan.
Én nem mernék belevágni, de te tudod.
Amúgy én úgy tudom, hogy nem csak a megnyúlt bőr miatt lóg a mell szoptatás után, hanem azért is, mert ami korábban zsírmirigy volt, az szoptatásnál eltűnik, így a cickó tartalma szoptatás után kevesebb lesz. Fúú ezt elég hülyén fogalmaztam meg! :)
Szóval amúgy is ki kell majd valami plussz tartalommal tölteni, akkor szerintem elég lesz majd szoptatás után megcsináltatni, és akkor egyel kevesebb műtétet kell elviselned. :)
Ez az én gondolatmenetem. :)
Nekem féloldali plasztikám van - azaz csak a jobb mellemben van, hogy azonos méretű legyen a ballal. Ja az implantátum az izom alatt van!
Abból a mellemből simán szoptattam amelyikben nincs szilikon, de a másik kész gyötrelem volt! Minden egyes alakommal a párnám csücskét haraptam a fájdalomtól és bőgtem. ... na így aztán nagy élmény volt nekem a szoptatás képzelheted... de azért 9 hónapig húztam. Most terhes vagyok megint és elmentem előtte a dokihoz és mondta hogy sajna ritkán van olyan- hiszen mégis csak ott elég sok mindent megbolygatnak hogy fájdalommal jár majd a szoptatás! szóval ha szerencsés vagy akkor nem lesz semmi !
Lehet, hogy neked kár lett volna berakatni utolsó válaszoló, sőt, biztos is. Nem a jobb szoptatás miatt kérdezem, hanem a bőröm miatt. Én nem akarok állandóan a gyerekre hivatkozni, hogy a terhesség és a szoptatás nyomot hagyott a testemen. Miért hagyjon, ha nem muszáj?
A többieknek nagyon köszönöm, Mancika44-nek külön, mert sorstárs. Beszélek majd a dokival, amúgy is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!