Kivetessem a mandudlám?
brrr.
A mandula is, mint sok minden más, vagy minden más, nem véletlenül teremtődött oda.
Védelmi szerepe van, nagyon sok betegséget megszűr.
Elsősorban a természetes gyógymódokhoz folyamodnék, mindenki helyében.
A visszatérő torki dolgokra nagyon jó a propolisz csepp, kockacukorra csepegtetve. Vagy propolisz rágótabletta. Kicsit csípős, de a műtét húzósabb.
Lehet a szájüreget, garatot fertőtleníteni enyhén sós vízzel is. ne legyen benne sok só, nehogy megmarja a husikat.
A torki betegségekről pedig: - mi az amit lenyelsz, lefojtsz, nem mondasz ki.
Ilyen irányban is kellene változtatásra törekedni.
Nekem kivették. Aztán asztmás lettem...Az allergológus azt mondta, hogy ez nem megoldás: ki kell kezeltetni, nem kivenni.
A szüleim döntése volt anno. Most én harcolok a gyerekemért, hogy ne vegyék ki neki. És a szüleim is amellett állnak ma már, hogy nem kell kivetetni...
Jó egészséget!
Nekem kivették,mert elötte nagyon csunyán begyulladt mindig.
Utána semmi gondom nem volt,a torkom nem gyulladt be többször mint egy átlag embernek.Az orrmandulámat is kivették,mert akkora volt h nem kaptam levegőt az orromon.
vannak akiknél nem tesz jót a kivétel,de ha a doki ugy látja,nem jo ha ott marad...
*A torki betegségekről pedig: - mi az amit lenyelsz, lefojtsz, nem mondasz ki.
Maradjunk annyiban, hogy kell hozzá vírus és baktérium is.
Kérdező, ha teheted, ne vetesd ki. Nem véletlenül van mandulád.
Ráadásul felnőtt korban veszélyesebb is.
Kell, valóban, vírus és/vagy baktérium is.
De visszatérő tünetekről van szó, valamint arról, hogy ilyen esetekben az adott testrészek energetikája, ezáltal a természetes védőrendszer szenved, mondjuk úgy: hiányt.
Ekkor hajlamosabbá válik a megbetegedésre.
Javulást kívánok Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!