Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az anyukáknak szoptatniuk kell a babájukat? .

Figyelt kérdés

Persze, tudom, ez egy nagyon szép dolog és intim kapcsolatot teremt közöttük és ha oda kerül az ember, akkor biztos máshogy látja majd, ... Stb. , de engem kiver a víz, ha arra gonodolok, hogy ezt a testrészt egy másik lény ily módon való táplálására kell használni .

Csak nekem vannak kellemetlen érzéseim és félelmeim ettől a dologtól?

2011. jún. 10. 06:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is utáltam terhesen is a gondolatot hogy szoptatás és úristen nekem nem cincálják a mellem az biztos és mikor megszületett a fiam ez természetes volt és jó érzés is volt annyira igazi nőnek és igazi anyának éreztem magam de ez nem tartott sokáig mert második hónapban már alig volt tej. Amúgy Itt a második oldalon az első válasz az enyém, olvasd el hogy mik alakulhatnak ki egy pici babában ha nem bírja az anyuka sokáig szoptatni... Már ha érdekel..

2011. jún. 10. 10:27
 22/28 anonim ***** válasza:
2011. jún. 10. 10:27
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
én megértelek, én sem tudtam elképzelni, de a babáém mikor megszületett 4 napig nem láttam, és mikor odaadták, nem szoptathattam csak a 6. napon, annyira vágytam már rá, és szoptattam is 8,5 honapig, nagyon jo volt ( csak a cigi ne hiáényzott volna annyira bevallom), aztán elfogyott a tejem, most 11 honapos és most vagyok ugy vele, hogy már nem tudnám elképzelni mégegyszer, de ha lesz másik kisbabám, azt is fogom szoptatni, nagyon nagy kötelék, és iszonyat jo érzés mikor a kis kezével masziroz közben, olyan édesek majd meglátod.
2011. jún. 10. 12:34
 24/28 anonim ***** válasza:
28%
Miért linkelted be a kérdésemet???
2011. jún. 10. 13:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én linkeltem be és nem a kérdésed miatt ne értsd félre hanem mert a második oldalon az első válasz az enyém. Azért írtam külön kommentben mert az előzőbe elfelejtettem belinkelni. Bocs ne értsd félre tényleg!

2011. jún. 10. 13:07
 26/28 A kérdező kommentje:

Köszi a sok érdekes és változatos kommentet.

Kedves első, biztos vagyok benne, hogy nem értettél meg, "kedves" 5. válaszadó, neked is köszönöm.

kora reggel, mikor kiírtam a fórumtémát,el kellett rohannom, ezért nem szántam elég időt a kérdés jobb és részletesebb megfogalmazására. Mindenesetre ettől függetlnül számomra kötözködőnek és ellenszenvesnek hat a szavakon lovagolni ( pl. azon, hogy lénynek - emberi lénynek mertem nevezni egy kisbabát), kedves ötödik, rád meg inkább nem is mondok semmit.

Nagyon szeretem a babákat, jóérzésű embernek tartom magam, és biztos vagyok abban is, hogy ha a gyermekemnek szüksége lenne s vesémre, megkapná -

az sem zavar, hogy születésekor a lábaim közül fog kibújni. intimnek intim hely az is,a melleimhez hasonlóan, viszont ezzel kapcsolatban nincs bennem szorongás vagy tagadásérzés. Csak a szoptatással kapcsolatban van, és többen megfogalmaztátok, hogy a fura érzés abból jön, hogy tudat alatt talán azt érzem, oylan, mintha ez vmiféle "szexuális" kapcsolatszerűséget jelentene,ráadásul a baba a szájával ér hozzá a melleimhez és ez az egész folyamat hosszú időn keresztül rendszeres,sőt mindennapos lesz.

2011. jún. 10. 20:31
 27/28 A kérdező kommentje:

Kedves 08.16-os , természetesen nem vagyok még érett egy babához, ezt én tudom is - fiatal is vagyok még.

A kérdést nem azért tettem fel, mert már terhes vagyok vagy babát szeretnék, csak felötlött bennem .

2011. jún. 10. 20:36
 28/28 A kérdező kommentje:

Nahát, most látom, milyen csúnyán le lett csomó mindenki pontozva, ráadásul pont azok, akik próbáltak kedvesen én normálisan válaszolni.

Hát ez van..

2011. jún. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!