Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit gondoltok arról, hogy az...

Mit gondoltok arról, hogy az anyukáknak szoptatniuk kell a babájukat? .

Figyelt kérdés

Persze, tudom, ez egy nagyon szép dolog és intim kapcsolatot teremt közöttük és ha oda kerül az ember, akkor biztos máshogy látja majd, ... Stb. , de engem kiver a víz, ha arra gonodolok, hogy ezt a testrészt egy másik lény ily módon való táplálására kell használni .

Csak nekem vannak kellemetlen érzéseim és félelmeim ettől a dologtól?

2011. jún. 10. 06:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
egy másik lény??? Atyaúristen... A gyerekéről van szó! Mellesleg a cicik pont a kisbaba táplálására lettek kitalálva.
2011. jún. 10. 07:21
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Általában már maga a terhesség olyan mértékű hormonális változásokkal jár, hogy teljesen megváltoztat mindent, nem csak testi, de lelki értelemben is!

Akkor majd teljesen másképp fogod a dolgokat látni. Tudod az anyai ösztön!

2011. jún. 10. 07:23
 3/28 anonim ***** válasza:
60%
Én megértelek.Én nagyon szeretnék gyereket,de így ismeretlenül én is kicsit félek, ta tartok h. milyen érzés is lesz az h. a hasamban mozog a gyerek és amikor megszületik akkor milyen érzés is a szoptatás.Igazából a szoptatásnál csak attol tartok h. ugyebár jelenleg a párom az aki kényezteti,de ha lesz gyerkem akkor a saját gyerekem fog "rákattanni" és félek h. mi lesz h. az ugyan olyan érzés lesz mint amikor a párom ér hozzá.bár azt mondják nem is olyan kellemes érzés,de így tapasztalatlanul fogalmam sincs milyen lehet és mit vált ki belőlem.De amúgy az tény h. a nő mell a ygerek táplálása miatt van elsősorban.Szóval ez az élet rendje h. gyereket nemzünk és felneveljük, a testünkben élt és abból táplálkozik.Szóval engem nem zavar,csak félek h. mit fog kiváltani belőlem.
2011. jún. 10. 07:31
 4/28 anonim ***** válasza:
Utolsó! Amint először megpillantod a babádat, minden félelmed elszáll! Hidd el nekem!
2011. jún. 10. 07:33
 5/28 A kérdező kommentje:

Első, de jó, hogy te ilyen jól megértetted a kérdés lényegét..

na mindegy.

Amúgy köszi mindenkinek.

2011. jún. 10. 07:46
 6/28 anonim ***** válasza:
69%

Na igen... egy másik lény.

Ennyi erővel attól nem irtózol, hogy a hüvelyeden egy másik lény (aki nem alien hanem a kisbabád) fog átfurakodni? Az is tök undorító, nem?

Van ám még cifrább is, ha bekakil, akkor a kezedet kell arra használnod, hogy egy másik lény alól kiszedd a kakit. Húúúú...

Majd akkor szülj gyereket, ha vágysz rá, és akkor nem egy másik lény lesz, hanem a tulajdon véred akinek nemhogy a melled, de a veséd-májad is odaadnád.

2011. jún. 10. 07:51
 7/28 anonim ***** válasza:
63%
Első vagyok. Megértettem. Te nem érted, miről is van szó.
2011. jún. 10. 08:00
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen tényleg nem vagy érett egy babához. Hogy mért kell? Most volt szülésfelkészítőn előadás a szoptatásról. Annyi előnnyel jár amit sehogy máshogy nem tudsz neki megadni, sőt magadnak se. 50-60% csökken a szoptatott babáknál pl az allergiára való hajlam, a szívbetegségre, a magas vérnyomásra, az elhízásra, a cukorbetegségre, a magas koleszterinszintre és még sorolhatnám, De a szoptató anyukánál, csökken az esély a melldaganatra, a méhnyakrákra, a csontritkulásra, a II számú cukorbetegségre, és még itt is sorolhatnám. Melled azért van, hogy gyereket táplálj, nem a párodnak. A legtöbb afrikai népnék, (ahol a nőket fedetlen mellekkel látod) fel sem merül a pasikban a mell mint szexualitáshoz kötött testrész. Ott élből úgy tekintik mint a gyermek táplálására való dolgot. Ezért fedetlen, és ezért nem zavarja őket. Sokkal fontosabb a csípő, vagy hosszú nyak, vagy kinyújtott alsó ajak stb.... Annyi pluszt tudsz adni, érzelmileg fizikailag egy szoptatással a babádnak,amit semmi mással nem lehet pótolni. Hiába vannak a jó tápszerek..... Nem véletlen a második legnagyobb biznisz az olaj után a földön a babatápszer. Még azt is elmesélte a nő aki az előadás tartotta, hogy más a tej összetétele reggel du este, mert igazodik a baba igényeihez, és a baba mindig tudja neki épp mire van szüksége, és mennyire. Az is csodálatos, hogy pl elindul anyuka teje arra ha sír a baba. Ez olyan kapocs.... Egy biológiai csoda..... Sajnállak, hogy nem így látod, és rajtad kívül más se... Azért drukkolok, hogy változzon. De az a 9 hónap se véletlen, megváltozik ám az ember. Eszembe nem jutna, hogy izgatná a mellem a gyerek érintése, úgy mint az apjáé....
2011. jún. 10. 08:16
 9/28 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen. Egy "ismerősöm" sem tudott ezzel a gondolattal megbarátkozni. Ő úgy oldotta meg, hogy lefejte a tejet és cumisüvegből etette a babáját de persze nem az ölében volt hanem hordozóban lehetőleg minél távolabb...
2011. jún. 10. 08:19
 10/28 anonim ***** válasza:
22%
Megértelek.Szoptatok,de utálok.Csak a babám érdekében teszem,de semmi szépséget nem látok benne.
2011. jún. 10. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!