Mit gondoltok arról, hogy az anyukáknak szoptatniuk kell a babájukat? .
Persze, tudom, ez egy nagyon szép dolog és intim kapcsolatot teremt közöttük és ha oda kerül az ember, akkor biztos máshogy látja majd, ... Stb. , de engem kiver a víz, ha arra gonodolok, hogy ezt a testrészt egy másik lény ily módon való táplálására kell használni .
Csak nekem vannak kellemetlen érzéseim és félelmeim ettől a dologtól?
Általában már maga a terhesség olyan mértékű hormonális változásokkal jár, hogy teljesen megváltoztat mindent, nem csak testi, de lelki értelemben is!
Akkor majd teljesen másképp fogod a dolgokat látni. Tudod az anyai ösztön!
Első, de jó, hogy te ilyen jól megértetted a kérdés lényegét..
na mindegy.
Amúgy köszi mindenkinek.
Na igen... egy másik lény.
Ennyi erővel attól nem irtózol, hogy a hüvelyeden egy másik lény (aki nem alien hanem a kisbabád) fog átfurakodni? Az is tök undorító, nem?
Van ám még cifrább is, ha bekakil, akkor a kezedet kell arra használnod, hogy egy másik lény alól kiszedd a kakit. Húúúú...
Majd akkor szülj gyereket, ha vágysz rá, és akkor nem egy másik lény lesz, hanem a tulajdon véred akinek nemhogy a melled, de a veséd-májad is odaadnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!