Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egyik napról a másikra fele...

Egyik napról a másikra fele annyi tejem lett. Vissza fog jönni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Egy hetes kisbabám van. Idáig nagyon sok tejem volt. Az én babám 50 ml helyett 100 ml-t szívott az utóbbi 3 napban. Tegnap viszont legyengültem teljesen, elment az étványam, remegett kezem lábam a kimerültségtől, és mára elment a cicimből a tej. Épp, hogy 50 ml-t tudok adni neki, ami kevés neki. Szerintetek visszajön a tejci? Vagy rohanjak tápszerért, hogy éjszakára legyen elég kaja neki?

A tápszer vényköteles?

2011. jún. 7. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vényköteles, de ha csak simán veszed drágább!Próbálj laktoherb teát inni, vagy jó minőségű barna sört.És fejd magad rendszeresen, ezeknek elvileg vissza kéne hozniuk a tejet.
2011. jún. 7. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy visszajön még. Nem biztos, hogy ez lesz az első és utolsó eset, hogy kevesebb a tejed, másnapra meg több.

Nekem is számtalanszor van ez így, ilyenkor többször mellre teszem és máris megvan a mennyiség. Néha a babám csökkenti le, mert kevesebbet eszik, és akkor a kínálatom az ő keresletéhez igazodik, nem lesz többletem feleslegesen.

ne aggódj :)

2011. jún. 7. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. jún. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!