Egyik pillanatról a másikra a gépem fogja magát, és kikapcsol. Egyszerűen leáll. Azonnal vissza tudom kapcsolni, és úgy indul, mintha semmi sem történt volna, de ettől függetlenül ez probléma. És nem tudom, mitől/miért. Tudna segíteni valaki?
Ennyi minden okozhatja, nemcsak melegedés.
hali mindenkinek nekem is ijesmi a probléma egyszer csak gépezek és kikapcsol a gép aztán elkezd villogni a bekapcsolo gomb lede atzán lekapcsolom hátul a tápot és vissza vissza kapcsol de aztán ujra azt csinála egy 20perc mulva de aztán lekapcsolta ujra a tápot ugy is hagytam lekapcsolva egy fél oráig aztán bekapcsoltam és most gépezek és most jo de szerindem ugyanezt fogja csinálni amugy win7 home premium és itta gépemnek a géigénye PROCI:
AMD ATHLON (TM) 64 X2 DUAL CORE PROCESSOR 4800+ 2.50 GHZ RAM:2,00 GB KINGSTON DDR2 ALAPLAP:DDR2 MSI VIDEOKARI: ATI RADEON HD 4650 512MB 128BIT DDR2 DIRECTX 10 VINYO:500GB WESTERN DIGITAL TÁP:400W
Rossz a táp! Ne kísérletezz vele, irány a szervíz. Ha leég, viszi az egész gépedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!