Mit tudtok a rizs tejfokozó hatásáról?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 17:38
1/5 anonim válasza:
Nem hallottam róla.nekem a krumpli vált be(épp most raktam be sülni) Sütőbe fűszerekkel:) nyami:))
2/5 anonim válasza:
Én a tejberizst faltam vaniliapudinggal, iszonyat sok tejem volt...most álltunk le, 20hónapos de csak mert terhes vagyok, amúyg még mindig rengeteg a tejem. Egyél mindenfélét, igyál sokat és szoptass sokat, attól lesz sok tej. Az első babut 26hóig szoptattam, de még Ő is szopott volna, csak már gyógyszert kellett szednem. MIndkétszer bevált a tejberizs.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a hasznos és egyben vidám válaszokat! :)
2011. jún. 3. 15:29
4/5 anonim válasza:
Szénhidrát :) Krumpli is, rizs is jó. Mindkettőben összetett szénhidrátok vannak, amik lassan bomlanak le, így állandó értéken tartják a vércukrot, a tej pedig folyamatosan tud így termelődni, mert az előállításához folyamatosan van így üzemanyag. Lényegében a zöldségek nagy része ezért serkenti a tejtermelést, csak a hüvelyesek valamelyik babánál hasfájást okoznak. Azért egy próbát megér pl a cukorborsó és a bab is, mert értékes anyagok vannak abban is, és ha a babát nem zavarja akkor nem kell kizárni azt sem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :), ezt így még nem magyarázta el nekem senki.
Amúgy tegnap paprikáskrumpli volt ebédre, vacsira meg tejberizst ettem apuval együtt, és mintha tényleg fokozta volna a tejet...
2011. jún. 4. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!