Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatós tea, mennyi idő...

A szoptatós tea, mennyi idő múlva hat? A babám nagyon éhes, de szinte üres a mellem.

Figyelt kérdés
Egész nap cicit kért, talán a meleg miatt, de vacsira már nincs túl sok benne, ha megiszom most a tej szaporító teát beindulhat a tejtermelés, vagy ez még nem használ, csak ha rendszeresen iszom?
2011. máj. 31. 20:08
1 2
 11/15 xStefix ***** válasza:

Ha 3ésfél hósak vagytok és ez 1 hete van, akkor tiszta sor: növekedési ugrásnál vagytok.

Igyál teát, ha ez megnyugtat (de egyszerre csak egyféle szaporítót használj) és egyáltalán is igyál meg legalább 2-2,5 l folyadékot. De a legfontosabb, hogy gyakrann szoptass, akár minden nyekkre is, ha elfogadja. Lehetőleg induljon meg a tej minden alkalommal (azaz legyen reflex), de nem baj, ha néha-néha nem ürít ki teljesen (de kifejheted a végét, ha akarod).

És ne aggódj, minden rendben lesz néhány nap múlva! :)

A mellben pedig nem(csak) akkor van elég tej, ha teltnek érzed, hanem akkor is lehet, ha már plötyibb. Lásd kereslet-kínálat - mellpuhulás.

2011. jún. 1. 18:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez megnyugtató, igyekszem nem aggódni. Koszi.
2011. jún. 2. 01:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyet értek az utolsó válaszolóval.Plusz még annyi mondanék,hogy ugyan én sem értem,hogy ez hogy lehet,de nekem a Nestea mangó-ananásztól rettenetesen bedurran a cicim,még este és éjszaka is!
2011. jún. 2. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
A Karamalz sört (malátaitalt) tudom ajánlani! Dm-ben is láttam már.
2011. jún. 6. 10:40
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem nagyon szeretem a sör ízét, de azért kipróbálom köszönöm.

Azóta jobb a helyzet, nincs ugyan rengeteg tejem, épp annyi van amit megeszik, de most mindig elégedett. Próbálom a stresszt is jobban kezelni, de még egy darabig sajnos van min idegeskednem.

Köszönöm a segítségeteket.

2011. jún. 6. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!