Nagy gond ha nem minden szoptatás után fejem ki a mellem? Mennyi szoptatós teát igyak meg 1 nap?
Figyelt kérdés
2008. jún. 30. 17:22
1/5 anonim válasza:
Én soha nem szoktam fejni és már 4 hónbapja szoptatok. Beáll a kereslet-kinálat.
2/5 anonim válasza:
bocs de ezt ugyan ezt már megkérdezték 2-3 napja... miért nem olvasol vissza egy kicsit, vagy beírod a keresöbe szoptatás vagy valami ilyesmi??
3/5 anonim válasza:
Én fejtem minden szoptatás után az első egy-két hónapban. Jól jött. De az én mellem olyan volt, hogy nagyon könnyen begyulladt. A szoptatós teára viszont az van ám ráírva, hogy kúraszerűen fogyasztandó. Azaz, nem kell nyakló nélkül inni, hanem olyankor kell, amikor fokozni akarod a tej mennyiségét. Ha van elég, felesleges, csak megszokja a szervezeted.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat!!! :D
De ha nem fejem akkor nem fog begyulladni a mellem?
2008. júl. 1. 09:27
5/5 anonim válasza:
Hát nem vagyunk egyformák. Van, aki sose feji, mégse gyullad be neki. Én szorgalmasan fejtem, de ha egy picit is ellinkeltem, már gyulladt is be, és az pokolian tud fájni. Persze nem kell az egész szoptatást végig fejni, csak az elején, ha te hajlamos vagy a mellgyulladásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!