A szoptatós tea, mennyi idő múlva hat? A babám nagyon éhes, de szinte üres a mellem.
Mennyi folyadékot iszol naponta? Mennyit pihensz? Mennyi idős a baba?
Én mikor így jártam, megittam gyorsan 1 liter vizet, és ledőltem egy fél órára pihenni (már amikor sikerült), és vissza is jött a tej. Meg amit már írtak előttem, napközben többször kínálom meg vízzel, így nem cicizik, hanem vizet iszik. Az én kislányom nagyon hasfájós volt a tejszaporító teától, ezért leálltam vele. 10 hetes, már csak reggel és este cicizik, mert sajnos egy diéta miatt nincs elég tejem, de sok folyadékkal még így is termelődik amennyi kell neki.
3,5 hónapos.semmit nem pihenek. lehet nem iszom eleget, néha megfeledkezem róla,ebben a melegben pláne kellene :(, lehet ez a baj?
az utolsó szopi jól ment, azóta is alszik, biztos elég volt neki. na majd meglátom a holnapot, feltéve ha nem kéri hajnalban, van amikor szokta van amikor csak reggel 6-7kor kel. aztán veszek a patikában ilyen teát, ártani nem árthat gondolom.
Tényleg nem árt, én szerettem az ízét, és legalább nem feledkeztem meg az ivásról sem. Azért próbálj meg pihenni is néha, pl most :)
(első voltam)
Köszönöm a válaszokat.
Én is laktoherbet ittam a szoptatás elején, aztán ahogy megindult a tejtermelés mondták, hogy ne igyam mert nagyon sok tejem volt és egésznap szoptattam meg fejtem. Muszáj volt fejni, mert becsomósodott. Aztán csökkent a mennyiség kevesebbszer is fejtem, majd egyáltalán nem és 2 hónapos korára beállt a kereslet kínálat. Most viszont egy hete kb. azt érzem hogy egyre kevesebb van. Aztán eszembe jutott az is, hogy a stressz okozhat apadást? Mostanában elég sok stressz ér és még legalább egy hónap mire rendeződnek a problémák, nagyon sokat idegeskedem, lehet ez a fő kiváltó ok szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!