Ha elfogy a tejem, mi a teendő?
3 hónapos a babám, eddig csak szoptattam, de úgy érzem egyre kevesebb a tejem, és a baba is éhesnek tűnik, gyakrabban is kéri a cicit. Ha esetleg (bár nagyon remélem, hogy nem fog) elapadna a tej kihez kell fordulni, a gyerekorvoshoz? Milyen tápszert adhatok neki? Ezt receptre írják fel, vagy bármilyen boltban kapható jó? És honan tudom, mennyi a napi adag stb...
Minden információt szívesen fogadok.
3 hónaposan fejlődési ugrás is van, lehet ezt tapasztalod most. szoptass igény szerint, olyan gyakran ahogy a baba kéri.
vagy/és még azt érezheted, hogy plöttyettebb a melled és olyan mintha üres lenne, de ilyenkor is van benne, csak már nem feszül mint kezdetekben.
igény szerint szoptatok
a szokottnál is gyakrabban kéri
(a gyerekorvos meg azt mondta még múltkor, hogy most már próbáljam meg legalább 3 és fél óránként szoptatni, van hogy két órán belül megéhezik, én nem hagyom ordítani, mert még nem telt el annyi idő...)
igen, kicsit lazábbnak érzem
Az én babám is 3 hónapos. A gyermekorvosunk azt mondta épp ma, hogy a nagy meleg miatt óránként szoptassam, nehogy kiszáradjon.
Én is félek, hogy kevés neki a tejem.
köszönöm
akkor remélem csak ez van és lesz még tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!