Jó dolog a bimbóvédő?
Ma jöttünk haza a kórházból, de már nagyon szétszívta a mellem a kislányom. Már csak a bimbóvédővel vagyok képes szoptatni. Segítsetek!
Sokkal könnyebben megy a babának is, a tejem is megindult így, viszont elég hamar befejezi a szopit, aztán újra kér 20 perc múlva. Legalábbis sír, és gyűri a kezét a szájába.
Vagy a hasa fáj?
Így is ugyanannyit szopik? Nem lesz levegős?
Vannak trükkök, amiket tudnom kell?
nekem mind a ketten végig bimbóvédővel szopiztak. nincsenek mellbimbóim, igy nem is tudtak mit a szájukba venni. a kislányom 17hós és még legalább 2x szopizik mindig. :))
nyugodtan használd, ettől nem lesz hasfájós, nálam ahasfájást a szoptatós tea okozta. elhagytam és megszűnt-ezért gyanúsítom.
nyugodtam szoptass igény szerint, amennyit csak bírsz!
jaj, gratula picihez! :)) idő kell még neki is, hagyjad hagy tanuljon. beáll a napirend úgy, hogy észer sem veszed. :)
ha neked megy a szoptatás, nincs befelé forduló vagy lapos mellbimbód mint nekem, akkor később, ha meggyógyultál, próbáld ismét nélküle.
Gratulálok a picihez! :)
Nekem is véresre szívta a cicim a babám, de nem használtam védőt. Sokszor a sírás kerülgetett szopi közben, de nem tettem fel védőt, kb 2 hét alatt rendbe is jött. Pici tejet hagyj rajta megszáradni, annál jobb regeneráló nem kell.
Lehet, hogy nem éhes 20 perc múlva, csak a hasa fáj. A cicit akkor is elfogadja, mert megnyugtatja.
A kórházban nekem azt mondta a csecsemős, ha bírom, ne használjak védőt, mert több levegőt nyel a pici, mint anélkül.
Én is gratulálok a picihez!! :)
Mikor kórházban voltunk én is mellbimbó védőt használtam, de mikor haza kerültünk le álltam vele, mert még is csak így természetes, meg kényelmesebb!!!Nem mondom, nagyon, de tényleg nagyon fájt.Mikor jött a kaja idő szabályosan potyogtak a könnyeim, és mikor be szívta a cicim halk órdításba kezdtem...nem volt egyszerű...tényleg.Az én lányom azt játszotta, hogy 1-1,5 óráig szopizott és el telt 2 óra és megint órdított, hogy éhes..nagyon ki voltam.Állandóan szabadon volt a cicim, kentem krémmel amit fel írt az orvos, de ha már hozzá értem valamivel majd besz@rtam!Nekem a mell szívó segített.Amint el kezdtem használni, pár nap alatt el múlt ez az egész!
Lehet tényleg fáj a pocija is.Sajnos nem lehet semmilyen szert használni 1 hónapos kora előtt, úgy, hogy próbáld tornáztatni!Meg az óra mutató járásával megegyező irányba masszírozni a pociját.Nálunk az is segített, ha hasra raktam és ütögettem a popóját!
A mellbimbóra még jó a sudocrem is, vagy a saját anyatejeddel kend mert az is fertőtlenítő hatású.
Sajnos muszáj túl élni ezt az időszakot.Én is azt hittem, hogy a szoptatás lesz a legkevesebb problémám!!!
Én csak kitartást és sok egészséget és sok boldog pillanatot kívánok(ami sok lesz!)
4 hónapos baba anycija
:)
Lehet,h ogy a picid tényleg hasfájós is..
21.18as vagyok
Csak még egy gondolat.Mikor már tényleg nagyon szenvedtem etetésnél, rajtam mindig segített, hogy ha rá néztem a törpémre és láttam, milyen édesen szopizik...A legjobb fájdalom csillapító!!! :)
Gratulálok.
A bimbóvédő jó találmány,nyugodtan használd!
Ha a hasa fáj azt észre fogod venni a sírásából,akkor mellkasig felhúzza a lábait,és késő délutántól estig fáj nekik.
Nekünk így volt.
Jó babázást,kevés sírást! :)
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok.
Én már zokogtam sajnos, mikor délelőtt a sebes cicit vákumozta.
Ma használtuk, fejegettem, masszírozgattam, meleg vizes zuhanyoztam, anyatejjel kenegettem, csupaszon hagytam, most jobb már. A baba is elég jól van, egész éjjel aludt, mint a bunda, az előbb keltettem fel már enni.
Remélem, minden rendben lesz hamar, és valahogy visszatérünk majd a védő nélküli szopihoz :-) Az azért illatosabb, mint a műanyag :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!