5 hetes babamat hogy tudnam leszoktatni az ejszaka szopizasrol?
Még sehogy, nagyon picurka ő még a kísérletezéshez is. Ne is nagyon szívózz vele, mert leesik a vércukra, az anyatej gyorsan szívódik fel.
Én (és a környezetemben mindenki más is) kb 6-7 hósan kezdtem el próbálgatni azt, hogy ha ébred, akkor babateát adok neki.
Inkább örülj neki, hogy szopizik még éjszaka, ilyenkor serkenti legjobban a tejtermelést.
(ha esetleg valamelyik rokonod, barátnőd piszkál ezzel a kérdéssel, akkor küldd el a sunyiba :)
Koszonom a valaszokat.Sokat segitettek.Elso gyerek,fogalmam sem volt rola,hogy hogy kell ennek lennie,csak mindenki korulottem mondogatta,hogy most mar betoltotte az 1 honapot es lassacskan le kene szoktassam.Hogy estefele ne hagyjam,hogy aludjon,hatha ejszaka tobbet alszik akkor meg ilyenek.
Arra meg egy percig sem gondoltam,hogy hagyjam,hogy orditson az ehsegtol.
Egyesek kicsit durvan vettek a dolgot,de a lenyeg,hogy raebresztettek,hogy majd o leszokik magatol.
Es ez nem keserit el,nem vagyok turelmetlen.
21:51-es vagyok.
Sejtettem, hogy ez áll a háttérben, azért került od a végére az a zárójeles mondat :)
A lényeg, hogy ne foglalkozz az ilyen tanácsokkal, szopizzatok nyugodtan. Mindent csinálj úgy, ahogy nektek jó, ösztönösen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!