Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit csináljak, hogy ne hízzak el?

Mit csináljak, hogy ne hízzak el?

Figyelt kérdés
3 hónapja szoptatok,annyit eszek,mint 3 férfi. Néha már szégyellem is ha társaságban vagyunk. Attól félek,hogy akkor nem lesz elég tejem ha nem eszek.
2011. máj. 23. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Ne egyél annyit, főleg szénhidrátot és zsíros kajákat, a tejed nem fog elapedni.

26 hónapja szoptatok, de nem eszem/ettem ki a hűtőt.

2011. máj. 23. 20:44
 2/10 A kérdező kommentje:
de még így is sokszor kevésnek érzem a tejem.
2011. máj. 23. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez volt a helyzet, teljesen megértelek! Az én megoldásom az (7 hónapja szoptatok), hogy ha már a mennyiségre nem tudok figyelni, akkor legalább a minőségre figyelek. Délelőtt jöhetnek a jó minőségű szénhidrátok (rengeteg gyümölcs például),délután, este pedig a zsírszegény fehérjék köret nélkül (pl egy egész grillcsirke savanyúsággal). A cukrot és a lisztet teljesen kizárom, hetente egyszer pedig tartok egy bűnöző napot, amikor BÁRMIT lehet enni:) Konkrétan egész nap eszem, mégis fél év alatt ezzel a módszerrel lement 6 kiló. Nagyon jó babázást kívánok neked! :)
2011. máj. 23. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
47%

Én a szülés alatt nagyon keveset híztam 6 kg-ot. De egy évvel a szülés után nem jött rám az a nadrág amiben hazajöttem a kórházból, mert mindenki azt mondta, hogy aki szoptat annak enni kell. Ha hozzászoktatod a nagy adagokhoz a gyomrodat akkor nagyon nehéz lesz később visszaállni, tehát nem árt mértéket tartani.

Szerencsére most már sikerült visszaállnom a versenysúlyomra és idén nyáron már mindent tudok hordani.

2011. máj. 23. 20:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Szörnyű!!! Mindig éhes vagyok. Nagyobb a hasam,mit szülés után! Az Elevittől is lehet?
2011. máj. 23. 20:59
 6/10 kisnita ***** válasza:
Az Elevit tuti rátesz! Minden vitamin csinál étvágyat. De megkérdezhetem, hogy mért szedsz még terhesvitamint? Én szülés után beszedtem még azt a pár szemet ami maradt, de utána már nem vettem új dobozzal. Nincs már rá szükséged, szerintem ne szedd.
2011. máj. 23. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

10 hete szültem és 14 kg súlyfelesleggel jöttem haza a kórházból. Újra a régi súlyomnál vagyok (régi ruháim zöme jó rám)!

Napi 2-szer eszem, és rengeteget nassolok (Túró rudi)

Szedem a Femibiont a mai napig a halolaj kapszulával együtt + 500 mg Ca tablettát.

Ezmellet van elegendő tejem, és a fiam hihetetlen tempóban gyarapodik.

2011. máj. 23. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

....és rengeteg szénsavmentes ásványvíz!!! A szoptatós időszak előtt, soha nem ittam ásványvizet, most meg kizárólag az csúszik :)

2011. máj. 23. 22:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem a menyiség számit hanem a minőség, minél több viamint viszel a szervezetedbe annál többet 'eszik' a baba is.

Probálj meg több féle salit bekésziteni a hütöbe egy csirke salit, zöldségest lehet válogatni, ebédre húsi, hal barna rizs, salik, savanyúk, gyümi turmixok, zabkása 5p. alatt kész a mikroban, müzlik.

2011. máj. 23. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

én ezért gravidát szedek és nem eszem pl semmi fehér lisztes dolgot semmi kenyér és péksüti. Ki lehet bírni pl ha reggelire rántottát készítek akkor vagy sótlan hamlett vagy paprika van kenyér helyett. mindenhez salátát készítek köretnek, vagy barna rizs. Lefekvés előtt próbálok 4 órával enni, sok sok víz. nekem így lement 1 hét alatt 2kg és nem éhezem, a tejem sem sínyli meg a dolgot.

Üditőt pl csak evésnél iszom, amúgy víz.

2011. máj. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!