Mit csináljak, hogy ne hízzak el?

Ne egyél annyit, főleg szénhidrátot és zsíros kajákat, a tejed nem fog elapedni.
26 hónapja szoptatok, de nem eszem/ettem ki a hűtőt.

Én a szülés alatt nagyon keveset híztam 6 kg-ot. De egy évvel a szülés után nem jött rám az a nadrág amiben hazajöttem a kórházból, mert mindenki azt mondta, hogy aki szoptat annak enni kell. Ha hozzászoktatod a nagy adagokhoz a gyomrodat akkor nagyon nehéz lesz később visszaállni, tehát nem árt mértéket tartani.
Szerencsére most már sikerült visszaállnom a versenysúlyomra és idén nyáron már mindent tudok hordani.

10 hete szültem és 14 kg súlyfelesleggel jöttem haza a kórházból. Újra a régi súlyomnál vagyok (régi ruháim zöme jó rám)!
Napi 2-szer eszem, és rengeteget nassolok (Túró rudi)
Szedem a Femibiont a mai napig a halolaj kapszulával együtt + 500 mg Ca tablettát.
Ezmellet van elegendő tejem, és a fiam hihetetlen tempóban gyarapodik.

Előző vagyok:
....és rengeteg szénsavmentes ásványvíz!!! A szoptatós időszak előtt, soha nem ittam ásványvizet, most meg kizárólag az csúszik :)

Nem a menyiség számit hanem a minőség, minél több viamint viszel a szervezetedbe annál többet 'eszik' a baba is.
Probálj meg több féle salit bekésziteni a hütöbe egy csirke salit, zöldségest lehet válogatni, ebédre húsi, hal barna rizs, salik, savanyúk, gyümi turmixok, zabkása 5p. alatt kész a mikroban, müzlik.

én ezért gravidát szedek és nem eszem pl semmi fehér lisztes dolgot semmi kenyér és péksüti. Ki lehet bírni pl ha reggelire rántottát készítek akkor vagy sótlan hamlett vagy paprika van kenyér helyett. mindenhez salátát készítek köretnek, vagy barna rizs. Lefekvés előtt próbálok 4 órával enni, sok sok víz. nekem így lement 1 hét alatt 2kg és nem éhezem, a tejem sem sínyli meg a dolgot.
Üditőt pl csak evésnél iszom, amúgy víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!