Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatok és nagyon lefogytam,...

Szoptatok és nagyon lefogytam, mit egyek, hogy hízzak, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. dec. 7. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
napi 5 étkezés,ebben egy főétel minimum + rengeteg folyadék
2008. dec. 7. 12:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, amíg szoptattam. Próbáltam kicsit zsírosabb kajákat is enni (nem csak csirke, hanem sertés, marha), és elfelejtettem a teljes kiörlésű kenyeret is (pedig nem egészség mániából ettem, hanem mert nagyon szeretem). Ettem csokit (de hát az csak üres kalória). És igyekeztem nagyon odafigyelni, hogy tényleg egyek ötször egy nap, még akkor is, ha nem igazán értem rá. De addig én nem híztam egy dekát sem, amíg szopott a baba... Lehet, hogy alkati kérdés ez is, csak arra vigyázz nagyon, nehogy teljesen kiürülj vitamin-vas szempontból. Szedj a rendes étkezések mellett valamilyen természetes vitaminkészítményt, és igyál!
2008. dec. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!