Anyatejes, vagy tápszeres a babád? Alapvetően nyugodt természetű, vagy inkább "hisztis"?
Megihletett az egyik előző kérdés. A tudományosság igénye nélkül szeretnék egy kis közvéleménykutatás jellegű dolgot, kérlek, válaszoljatok minél többen!
Remélem az ominózus kérdés feltevője nem veszi bántásnak, nem annak szántam, csak hirtelen elkezdett érdekelni.
A megihlető kérdés feltevője vagyok. :)
Az én babám 3 hónapig kizárólagos anyatejes volt, most már tápszeres, de akkor is és most is ugyan olyan nyugis.
az enyém szopis (nem is ismeri sajna a cumisüveget), de nagyon nyugodt gyerkőc!Bár én hordoztam/hordozom is....de nem hinném hogy hogy ettől függ!
Szerintem ez is "genetika",meg szopisoknál ugye az anya lelkiállapota is számít!
Másféél éves a lányom
Na, akkor csak én nem tudom, mit jelent az pontosan, hogy "hisztis" gyerek? :D
Lehet, hogy akkor se mondanám ezt az enyémre, pont a szóhoz tartozó negatív tartalom miatt, ha így is lenne...
Az elején tápos is volt részben, de még mindig anyatejes - kicsiként nyugodt, 2 éves kora óta kevésbé.
Akkor? :)
tápszeres. nyugodt, legtöbbször szinte percre pontosan 3 óránként kér enni. az éjszakákat átalussza pedig nincs két hónapos se.
persze neki is vannak rossz napjai, akkor nem cicivel, vagy játszócumival lehet megnyugtatni, hanem ha egy picit felvesszük.
de én nem (csak) a táplálásnak tudom be a nyugodtságát, lehet, hogy ilyen az alaptermészete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!