"Angyali" természetű gyermeked milyen jegyben született? Bővebben lent.
ikrek jegyű
a második nyilas, ő is ilyen, kivéve a hisztit. Fiú létére levágja magát a földre és hisztizik, pedig ezt soha nem láthatta a nővérétől. De ott kell hagyni, 20-30 másodperc alatt megnyugszik és már fülig is ér a szája, amint felkelt a földről. A lányunk 4 hetes kora óta aludta át az éjszakát, a fiunk 6 hetes kortól. Nagyszülőkre akár a mi nyaralásunk idejére is rá lehet bízni őket. Óvatosak, szót fogadnak. Nem hiszem egyébként, hogy ezt a csillagjegy határozná meg. Nyugodt család vagyunk, velünk sem volt probléma kicsiként, a csillagjegyeink teljesen különböznek a gyerekekétől.
Nem tudom, nekem minden gyerekemre ráillik ez, azt hittem, valamit jól csinálok, de lehet, hogy csak a csillagok... :)
Oroszlán, bika, skorpió jegyűek..
Oroszlán, oroszlán aszcendessel.
Angyali, soha semmi probléma nem volt vele, talán csak annyi, h túl jó gyerek, egyszerűen nem fér a fejébe, h mások elveszik a játékát, lökdösődnek.
Az oviban tündérkének hívják.
Utcán idegenek megállítanak, h gratuláljanak, h milyen angyali, h a szemén is látszik, h milyen kiegyensúlyozott, boldog kisgyerek.
Nem az én érdemem:)
Még annyit, h 2 hónapos volt, már a huszadik ébredés volt éjszaka, nyűgösködött, mondtam neki, h anyának pihenni kell, h jó anyukád legyek, mert lassan a végét járom, 10 percen belül elaludt, és többet éjszaka pár fogzással töltött éber éjszakát leszámítva alszik, mint a bunda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!