Koraszülött babák anyukái: hogyan-meddig szoptattatok?
Figyelt kérdés
Unokatesómnak 34. hétre született a kisfia, ma egy hete. Most kezd indulgatni a teje, reméli hogy fogja tudni szoptatni annak ellenére, hogy most cumisüvegből táplálják a gyerkőcöt, és a győri kórházban nem is nagyon támogatják a szoptatást, cicire tételt, stb. Úgyhogy próbál fejni, de az nyilván nem ugyan az...
Kinek milyen tapasztalatai vannak?
2011. máj. 11. 20:50
11/16 A kérdező kommentje:
Stefi! Köszi a precíz tanácsaidat, szeretem a válaszokat amiket szoktál adni, nagyon hasonlít a hozzáállásunk, véleményünk a témáról. :)
Mindenképpen utánanéz a leány, hogy Győrben van-e LLL-s szoptatási tanácsadó, vagy valaki, aki majd kimegy neki segíteni.
Továbbítom neki az infókat, sajnos én is csak telefonon tudom tartani vele a kapcsolatot, de naponta többször beszélünk.
2011. máj. 13. 20:36
12/16 anonim válasza:
Igaz, az én babám a 39. hétre született, de mivel kis súllyal (1850 gramm), 1 hónapig kórházban volt. Őt is üvegből etették, de hála Istennek semmi gond nem volt a szoptatással. Eleinte bimbóvédőre is szükség volt, mert a kicsi szája miatt nem tudta bekapni a mellbimbót, de ez sem volt akadály, hogy rendesen szopizzon utána. A mai napig szokott üvegből is enni, ha valahova mennem kell és anyósom vigyáz rá.
13/16 anonim válasza:
Utolsó! Volt valami oka a babád kis súlyának vagy csak gének?
14/16 anonim válasza:
Túl kicsi volt a méhlepény,így nem jutott elegendő tápanyaghoz és azért nem tudott meghízni rendesen a kislányom. Az orvosom azt mondta, hogy ilyen esetben a szervezet arra összpontosít, hogy a szervei rendesen kifejlődjenek, és a zsírréteg fejlesztését "hanyagolja", mert az nem olyan fontos.
15/16 anonim válasza:
Bocsi a kérdést: Gondolom azért egészséges?
16/16 anonim válasza:
Persze, semmi gond vele, szépen fejlődik. Most 10 hetesen 51 cm és 3200 gramm. Jó az étvágya, jókat alszik, úgyhogy előbb utóbb be fogja hozni a kortársait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!