Szoptatni vagy szeretkezni szerettek jobban? Egy cikkben olvastam, hogy az édesanyák többsége az előbbit kedveli jobban.
Akkor én vagyok a másik állat.
Nálam is okozott összebújási ingert a férjemmel a szoptatás, ugyanúgy, mint ahogyan a szeretkezés közben is rendszeresen csöpögött/folyt a tejem.
Semmi köze a dolognak az állatsághoz: ugyanaz a hormon, az oxitocin működik mindkét esetben. Szexnél ez okozza az orgazmus közbeni érzéseket, szoptatásnál pedig a tejleadást. Sőt, szüléskor pedig a méhösszehúzódásokat is. Ezért lehet, hogy a szoptatás (mellbimbó ingerlése) után szexet akartok, ill. hogy orgazmus idején csöpög a tej (az első időkben).
Kérdező, a cikknek nincs linkje?
Egyébként én is azt gondolom, hogy nem (igazán) lehet a kettőt összehasonlítani. Én is mindkettőt szeretem, de abszolúte másért. A szoptatást sokkal rövidebb ideig csináljuk, mint a másikat (bár én épp az előbbit is évekig) - de ha csak az időtartamot nézzük, akkor nyilván a szex lesz valahol előrébb a listában. De csakis ezért és csakis akkor, ha nagyon megerőszakolom a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!