Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Erről mit gondoltok? Akik a...

Erről mit gondoltok? Akik a természetes elválasztódás hívei, azok engednék 8 éves korik szopni a gyereket, ha az igényli?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch? V=fxv6R9fUO74

Csak normális stílusban íródott véleményeket várok!igen/nem és miért.

2011. máj. 5. 23:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A természeti népek azért szoptatnak sokáig, mert sok nőnek addig nincs peteérése, és nem fog újra teherbe esni.

Anyámék 10-en voltak testvérek, és mondta, hogy az anyja mindig sírt, amikor az egyik testvére már nem akarta elfogadni a cicit.

Bár nálam ez nem jöhetett volna szóba, 6 hónapos volt mindkét gyerekem, amikor megjött, pedig szoptak.

Szerintem ez az igénylés kérdése is baromság. Igényli, mert megnyugtatja, és nem azért igényli, mert az egészségének jót tesz az anyatej. A fiamat kb. 2 évesen választottam el, mert észrevettem, hogy már nincs is tejem. Egyszerűen csak azon akart pihenni, megnyugodni. Ilyenkor más eszközt kell keresni.

A természetes elválasztódás híveinek figyelmébe ajánlom a kutyát meg a macskát. Végülis az ember is egy emlősállat. Ha eljött az ideje, a cicamama/kutyamama erőteljes pofonokkal adja a kölyke tudomására, hogy most már ennyi volt. Amíg szopni akar, nem is jöhet a közelébe. Csak utána aludtak újra együtt, ha már a kölyök tudomásul vette, hogy cici már nincs.

2020. márc. 11. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!