2 évig hagyod aztán jön az erőszak?ezt nehéz felfogni.Akkor meg mi értelme a 2 évnek,hogy erőszakkal legyen vége?
2011. máj. 10. 00:22
12/21 anonim válasza:
Miért, meddig kellene hagyni? Én is így tervezem. Nyilván nem arra gondolt AZ előző válaszoló sem hogy betölti a kettőt és másnaptól nem ad neki, de addig megy ahogy a gyerek akarja, utána fokozatosan elhagyják. Legalábbis én így tervezem. Azért az már túlzás hogy majd hozza a kisszéket és levetkőztet az út közepén.
2011. máj. 10. 09:28
13/21 anonim válasza:
Azért az erőszak szó kicsit sérti a fülem.
2011. máj. 10. 18:01
14/21 anonim válasza:
Hát egészségükre. Én még a 2 évet is sokallom, nem vagyunk egyformák. Nekem mondjuk megkönnyebbülés volt, mikor már nem volt több tej, igaz a babám sem volt valami lelkes sose. Ha másképp alakul, és tovább bírjuk, biztos jobban örültem volna. Nekünk inkább volt szenvedés, mint öröm, ezért egyelőre nem tudom átérezni a másik oldalt, de talán majd egy következő babával. De őt se 8 éves koráig, és nem nagyközönség előtt :D
2011. szept. 23. 17:16
15/21 anonim válasza:
nekem a három év is gáz,nemhogy az öt vagy nyolc.az már beteges
2011. szept. 23. 20:13
16/21 anonim válasza:
Egyszerűen viszolygok ettől. Én 13 hónapos koráig szoptattam, de kb 10 hós korától már csak este lefekvés előtt. Nekem a kettő, meg a három év is sok, visszataszítónak találom. Nekem a szoptatás egy baba képével társul, nem egy kisgyerekével. Persze nem ítélek el senkit, de undorodom a látványtól.
2011. szept. 23. 21:19
17/21 anonim válasza:
hmm...kövezzetek meg, de szerintem szép látvány..nem tudom miért..persze eszembe nem jutna a 8 éves lányomat szoptatni, (most 3 hós, azért még remélem egy darabig tudom majd..), de valahogy, olyan bájosnak tartottam a videót..Viszont szerintem sem egészséges, hogy egy ennyi idős, iskolás gyermek anyuka cicijén lóg...
Hú de visszás bennem ez a kérdés..
2011. szept. 23. 22:23
18/21 anonim válasza:
Sziasztok!
Én a hosszú szoptatás párti és természetes elválasztódás párti vagyok, DE a 8 év nagyon nagyon gáz!El sem tudom képzelni....
A lányom lassan 22 hós, még szopizik, de szerintem hamarosan abba fogja hagyni, mert babát várok, és lassan ugye kevés lesz, majd szép lassan már a pocakbabinak való tejcsike (mert ugye az előtej ált kevés) fog termelődni!De én még ha majd magszülök, és újra lesz tejcsi, és a nagyobb kérni fog akkor úgy tervezem visszaadom!De nagyn max 3 éves koráig tervezem, de amúgy látom rajta higy nem fogja megviselni az elválás, mert már most mondja hogy babikának kell majd a cici!Megérti amiket mondok neki erről! :)
DE nekem is amikortól egy gyermek már közösségbe jár, nem anya a központ nekem onnantól nem nagyon fér bele!Ez ugye ált 3 év!Ott már más dolgoknak kell a fontosnak lenniük!
2011. szept. 24. 06:59
19/21 anonim válasza:
Hosszú szoptatás párti vagyok én is, de ez annyira megbotránkoztatott! Hát még a többi youtube-s videó! Nem értem, ezeket az anyukákat! Én nem csodálkoznék, ha emiatt még több lelkileg beteg, ideggyenge ember nevelkedne fel!
Most egy picit el is vette a kedvemet a szoptatástól :(
2011. szept. 24. 12:55
20/21 anonim válasza:
Szerintem mar egy ovis gyereknek sem szabadna szopnia. Mindennek megvan a maga ideje. Ezert van sok nevelhetetlen idegesito kolyok aki a szulei fejere no mert minden ugy van ahogy o akarja. Sajnos lattam mar olyat hogy nagyjabol 4-5 ev koruli gyerek a fodraszatban unta magat es szopni akart gondolom otthon ez meg termeszetes volt aztan az anyja nem kapta elo azonnal a mellet erre a gyerek utni vagni karmolni harapni kezdte az anyjat es ormotlanul orditott mert nem kapott cicit. Anyuci egy szot nem szolt szinte felt a sajat gyereketol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!