Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol nem "illik" szoptatni?

Hol nem "illik" szoptatni?

Figyelt kérdés
A babám 2 hónapos és szeretnénk egy -egy napos kirándulásokat szervezni a nyárra. Gondolom pl.templomban vagy különböző nevezetességeknél nem illik szoptatni. Jól gondolom?
2011. máj. 3. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem szoptatós kendővel,elvonulva egy hely kivételével mindenhol lehet.

Szerintem ez az egy hely az étterem,én ott semmi pénzért nem etetném meg a kicsimet közönség előtt.

Számomra megszokott,természetes dolog és látvány egy szoptató anyuka de tiszteletben tartom,hogy valakinek nem.

2011. máj. 3. 18:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm úgy szállt fel a buszra pár éve, hogy szoptatta épp a lányát, a buszsofőr nagyon ledöbbent, szóvá is tette, és szerintem jogosan, mert nagyon kint volt a melle... szerintem ez illetlenség.

Amúgy a diszkrét szoptatást szinte mindenhol el tudom képzelni.Nekem is van három gyerekem, sokáig szoptattam, a kicsit jelenleg is, de ügyelek arra, hogy másokat esetleg ne botránkoztasson meg a látvány, mert nem mindenkire tartozik és nem is mindenki tolerálja.

2011. máj. 4. 10:16
 13/16 anonim ***** válasza:
82%

diszkréten bárhol bármikor lehet .-))))

egyszer egy pizzahut-ban akadt ki a pincér

erre visszakérdeztem hogy ez nem egy olyan hely ahol esznek az emberek ???

mert a baba is ember és eszik igaz nem pizzát mert az én fogom megenni :-)))

2011. máj. 4. 10:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes dolog,hogy a mai világban,amikor mindent szabad a szoptatás nyilvános helyen elitélendő dolog.Talán csak furcsa,mert az üvegből etetés annyira "természetes" azon nem akad fent senki,szoptatni meg annyira természetes, bensőséges,hogy az emberek nem tudnak vele mit kezdeni.Én bizony szoptattam már a fiam kocsiban a városi forgalomban,wellness fürdőben,több helyen.Mindig megpróbáltunk kicsit elvonulni,pelussal letakartam a mellem és annyi.A fontos mindig az volt,hogy a fiam jóllakjon.De én is szoktam rajta gondolkozni,vajon miért alakult ez így,hogy ez ennyire visszatetsző dolog,ugyanakkor már minden mást szabad/füvezni,inni,fetrengeni az utcán,padon szexelni,utcán vizelni????/Csak szoptatni nem!!!??
2011. máj. 5. 09:13
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Templomban miért extrém???

A papok szövege gyeremekáldás, a Isten ajándéka.... és hasomló keresztény maszlagok, akkor nehogy már ne szoptathassam meg ott a gyerekemet, ahol én akarom.

Ha templomban, akkor ott.

És a kedves híveknek is ezt üzenem!

Egyébként nagyjáből ők a legultoolsók,akiknek a véleménye

érdekel:-(((

2011. máj. 5. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:

húhh... mert templomban nem fogsz enni, pisilni, filmet nézni, mp3at hallgatni, stb... ezért nem is szoptatsz ott.

ha elvonulsz hátra az más, de biztos, hogy nem a gyülekezeti térben. ez nekem alap nem hívőként, hogy azért adjuk már meg a tiszteltet másoknak, ha egyszer ez nekik bántó.

2011. máj. 5. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!