Hol nem "illik" szoptatni?
Szerintem szoptatós kendővel,elvonulva egy hely kivételével mindenhol lehet.
Szerintem ez az egy hely az étterem,én ott semmi pénzért nem etetném meg a kicsimet közönség előtt.
Számomra megszokott,természetes dolog és látvány egy szoptató anyuka de tiszteletben tartom,hogy valakinek nem.
Ismerősöm úgy szállt fel a buszra pár éve, hogy szoptatta épp a lányát, a buszsofőr nagyon ledöbbent, szóvá is tette, és szerintem jogosan, mert nagyon kint volt a melle... szerintem ez illetlenség.
Amúgy a diszkrét szoptatást szinte mindenhol el tudom képzelni.Nekem is van három gyerekem, sokáig szoptattam, a kicsit jelenleg is, de ügyelek arra, hogy másokat esetleg ne botránkoztasson meg a látvány, mert nem mindenkire tartozik és nem is mindenki tolerálja.
diszkréten bárhol bármikor lehet .-))))
egyszer egy pizzahut-ban akadt ki a pincér
erre visszakérdeztem hogy ez nem egy olyan hely ahol esznek az emberek ???
mert a baba is ember és eszik igaz nem pizzát mert az én fogom megenni :-)))
Templomban miért extrém???
A papok szövege gyeremekáldás, a Isten ajándéka.... és hasomló keresztény maszlagok, akkor nehogy már ne szoptathassam meg ott a gyerekemet, ahol én akarom.
Ha templomban, akkor ott.
És a kedves híveknek is ezt üzenem!
Egyébként nagyjáből ők a legultoolsók,akiknek a véleménye
érdekel:-(((
húhh... mert templomban nem fogsz enni, pisilni, filmet nézni, mp3at hallgatni, stb... ezért nem is szoptatsz ott.
ha elvonulsz hátra az más, de biztos, hogy nem a gyülekezeti térben. ez nekem alap nem hívőként, hogy azért adjuk már meg a tiszteltet másoknak, ha egyszer ez nekik bántó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!