Mit ehetek szoptatás alatt, amitől nem fáj a babám pocija?
Igaz minden nap van ilyen jellegű kérdés, de leirom neked is.
Kerülni kell a puffasztó ételekt, a k betüsöket, babot, szénsavas üditőket.
Nem kell zabálni ahhoz, hogy legyen tejed, a tej nem az elfogyasztott ételtől van, hanem a folyadéktól. Tehát igyál sok folyadékot. Érdemes rendesen étkezni, reggeli, 10-órai, ebéd, uzsonna, vacsora, és gyümölcsök.
Az, hogy hizol, vagy fogysz szoptatás alatt, alkati kérdés. Lehet tornázni is, csak nem kell tulzásba vinni.
A lényeg: saját magad tudod kitapasztalni, mit ehetsz, ami nem bántja apici pocakját, mennyit ehetsz, amitől mnég nem hizol.
Magamról: én a kislányom 4 hetes kora óta MINDENT eszek és iszok, nekünk semmi sem okoz gondot.
nekem azt mondta a védőnő,hogy bármit lehet enni,nem attól fáj a baba hasa,hanem attól,hogy anyuka ideges és magába szívja az anyatejjel az idegeskedést.
Én mindent eszek,babot,káposztát,borsót.... tényleg mindent és semmi baja a babának!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!