Tomi Tippee vagy Avent mellszívó? Kézi vagy elektromos?
Nekem elektromos volt (Medela) a kézit nagyon nem szerettem, nem is szívott olyan jól (az is medela volt, amúgy) illetve ami miatt praktikusabb volt az elektromos, hogy az egyik kezem szabad volt. Olyankor kihasználtam az időt pl. újságolvasásra :-)
Ninamina
Nekem is elektromos Medelám van.Nagyon imádtam az egyik legjobb mellszívó szerintem.
Anyatejleadó is lettem közbe s most fejeztem be 3 hete,pedig a kisfiam már 16,5 hónapos,de még ígyis elvittek 30 litert havonta.
Eü okok miatt be kellett fejezzem.Egyszerűen ömlött a tej!Most apasztógyógyszert szedek,mert nem akar elállni.
Szintén Medela-párti vagyok. Van kézi és gépi is, mert a kézihez lehet kapni külön a "motorját", és utólag inkább gépit akartam. Nekem kijött a kézivel is, de nagyon hosszadalmas, fárasztó, pedig nincs sok tejem. De van elég dolgom így is, ezzel meg időt spórolok.
Tommee Tippee-ről nem jókat hallottam, de nem ismerem.
Aventről jókat hallottam.
Nekem a szülésznő azt mondta, a Medela a leghatékonyabb.
Szia.En vettem tommee tippeet(kezit) nem valt be a szemem is kiugrott ugy fajt(pedig allitolag az utanozza a legjobban a baba szopasat).Aztan elektromos na hasonlo szitu.Igy maradt a kezem tokeletesen bevallt:D
De mindenkinel mas javaslom ha van ismerosod akinek van elobb probald ki mielott kidobod a penzt az ablakon.
szia, tapasztalatom szerint egyéni biológiai adottságoktól is függ, hogy kinek mi válik be. mivel adok ilyeneket bérbe, közelről ismerek számos típust. Átlánosságban:
A medela mini electric: picit hangos, de elviselhető. Többnyire tejtermelés serkentéséhez használatos, esetleg napi 1-2 fejés. Van, akinek elég erős, van aki erősebbre vágyik.
Avent kézi: szíváserőssége jó. van akinek fárasztó kézzel hosszabb idő után, ők bérelhtenek hozzá önállóan motort is, így lesz Avent Philips elektromos: Erősség és ritmus szabályozható, halk, bevált típus. Tejcsatorna elzáródáson jó eséllyel segít.
Medela kézi (base)nem túl kézre eső típus (ezért nálam nincs is).
Medela mini electric plus (2 fejes) hatékony fejéshez illetve tejserkentésre is, nem olyan hangos. Erősség szabályozható.
Avent Dou twin 2 fejes: teljes mennyiség hatékony fejése, viszonylag halk, Erősség és ritmus szabályozható. Tejcsatorna elzáródáson jó eséllyel segít.
Medela Swing: akinek nincs teje (pl örökbefogadó) ott is sikerült már vele tejet fakasztani, teljes mennyiség fejésére is jó, halk, tejcsatorna elzáródás kimozdításához ez a tuti.
Vásárlás előtt állsz meg? Én nem venném meg előre az elektromosat, mert lehet hogy nem lesz rá szükség (ha jól szopik a baba, és a felesleget kell néha lefejni, akkor ahhoz egy avent kézi tökéletes). Ha egy-két hónapig elektromossal kell rásegítani, akkor bérelhetsz vagy vásárolhatsz. Bérlésnél kisebb kockázatta próbálkozhatsz: ha az első nem válik be, belefér, hogy a bérleti idő alatt átcseréljük egy másikra.
remélem, tudtam segíteni, Júlia, Vecsés
Avent kézim volt, nagyon meg voltam vele elégedve.
Nemrég egy barátnőm panaszkodott, hogy milyen fájdalmas a fejés. Neki valami huzogatósa volt. Kölcsönadtam neki az enyémet, most azt használja. Azt mondja, nagyon jó, ezzel egyáltalán nem fáj neki.
Szóval szerintem Avent kézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!