Kakaós süteményt ehetek szoptatás alatt? 2 hetes a fiam
Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 13:27
1/7 anonim válasza:
Miért ne ehetnél? Mi van benne amit nem ehetnél? szerintem semmi...
2/7 anonim válasza:
APÁM! Ilyen hülye és gyereke van. Remélem éppségben felnő az a szegény kicsi.
4/7 anonim válasza:
Ebből is látszik:a gyerekcsináláshoz nem kell ész!
5/7 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz. Nincs benne semmi ami puffasztó lenne.
6/7 anonim válasza:
Miért nem lehet normálisan válaszólni,ha meg nem segítségképpen írsz akkor ne is válaszolj.
Kérdezőnek:Gondolom első babád és csak megnyugtatásképpen kérdezted,egyél nyugodtan.Jó étvágyat hozzá!
7/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, segítséget kért valaki, aki nem tud segíteni, ne irjon be sértő megjegyzést! És különben nem fölösleges a kérdés, mivel a kakaó székletfogó, fájhat tőle a baba hasa ha sokat eszik az anyuka!!! Úgyhogy gondolkodjon el az, aki ilyet irt, hogy ő sem tud mindent!!!!! Egyébként kedves kérdező ehetsz nyugodtan, de ha érzed, hogy a babád nyugtalanabb, fáj a pocija, kevesebbet egyél máskor:.-) Én is eszek:-) 2 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!