Miért csinálja ezt a baba? Kevés lehet a tejem, hogy estére sír?
Szia!
Ne izgulj az én fiam is ezt csinálta kb. ennyi idősen 2 hétig. Szinte egész nap a cicin lógott. Először azt hittem kevés a tejem aztán kiderült, hogy 5-6 hetes kor körül van egy növekedési ugrás. Ilyenkor sokkal nyűgösebbek. Én nem tudtam mást csinálni cicire raktam,amikor akarta (szinte egész nap) nem volt egyszerű az a két hét.Kitartás!
Hat ezt soha nem lehet tudni mitol lehet. Lehet hogy tenyleg novekedesi ugaras, lehet hogy csak annyira faradt hogy mar nem tud elaludni vagy lehet az hogy nem eleg a tejcid mar estere.
Kb az en aprosagon is 5 hetesen ugyan ezt csinalta. Egy heten keresztul kiserleteztunk es meglett a valasz. Este miutan szopizott es mar nem evett tobbet megkinaltam tapszerrel. Hat meg 60ml megevett es uy elaludt mit a kisangyal. Ez azota is igy van. Csak este kell potolni. Egesz nap eleg a tejcim de estere mar nem. Akkor potlast kap es joizuen elalszik es alszik reggelig. O most hetfon lesz 4 honapos. Ugy voltam vele hogy nem akartam tapszerezni, de ha muszaly akkor inkabb egyen.
Estére már nagyon fáradt lehet, és minél fáradtabb annál nehezebben alszik el. Őneki még sokat kéne aludni.
Az is lehet, hogy mivel egész nap szopizik a babóca, nem tud rendesen kiürülni a pocija, és ettől fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!