Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tejserkentésnek alkoholos...

Tejserkentésnek alkoholos sör? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Párom kollégái mondták a páromnak, hogy vegyen nekem barna sört, amiinek állítólag 5% felett van az alkohol tartalma, mert nekik az bevállt. Én most kezdem megszokni a sört, mert eddig nem ittam, s még most sem tudok egy fél doboznál többet inni belőle. Gösser alkoholmentes az bevállt, s azt is iszom. Párom néha hozott Radler 1,6%-osat, abból ittam fél dobozzal. Azt szerintetek lehet?

Inkább több véleményre vagyok kíváncsi, nem akarom h baja legyen a babámnak. S biztos ami biztos. Alkoholmenteset merek inni. De ez a 1,6% is sok nekem, barna sört nem tudom merjek e inni ti mit gondoltok ezekről. BArna sört is megkockáztatnátok vagy van közetetek olyan aki itta, s nem lett baj?

2011. ápr. 23. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vagy a motherlove more milk kapszula is nagyon jo meg.
2011. ápr. 23. 22:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Utolsónek. Épp azért írtam ki a kérdést, mert én is így vélekedtem erről. S így legalább meg tudtam mutatni a páromnak is, mert Ő hozta nekem a radlert, s barna sört is ő akarta, hogy igyam, mert a kollégái azt mondták, hogy nekik attól lett több tejük. Iszom a laktoherb szoptatós teát, ami nem mindig vált be nekem, viszont az alkoholmentes sört, ha este megiszom, másnap egész nap érezhetően több a tejem. Az vált be nekem, s reggelente egy bögre szoptatós tea. Az alkoholmentes sört meg nagyon ritkán iszom. Pihenni próbálok, enni, s inni iszok rendesen. Próbálok napi 2,5-3 liter vízet meginni, s mellette a tea, tej. Alvás, az nem nagyon jön össze. Napközben egyáltalán nem tudok pihenni, este meg elég sokáig elhúzódik a fent lét, mivel a férjem este 22 után jön meg a munkából úgy h reggel 9-kor megy, s csak 2-3 szabadnappja van egy héten. S csak olyankor tudunk kicsit egymással is foglalkozni. S apóssal élünk, aki nem nézi a babát, elvárja h konyhához, mindenhez én alkalmazkodjam. Napközbeni pihi ezért lehetetlen.
2011. ápr. 23. 23:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Es a gyakori szoptatast probaltad?

Probald ki a malata italt, lehet kapni dm-ben meg azt hiszem tescoban is. En dm-ben vettem, de nekem nem valt be, raadasul a szensavtol fajt a hasa a babanak. Pedig finom:) Es, ha bevalt a szoptatos tea, nyugodtan igyal belole akar sokkal tobbet is, nem art. Vagy a more milk, ugyanazok az osszetevok, csak kapszula es eleg draga...

Az alkoholt semmikepp nem ajanlom (akar 5, akar 0,5 %), ne hallgass laikusokra! Kerdezd meg a gyerekdokidat, ha a parod nem hisz neked, egy orvosnak csak elhiszi.

2011. ápr. 24. 03:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Es meg a Mecsek tea is nagyon jo.
2011. ápr. 24. 03:38
 15/16 anonim válasza:
SZia! En ittan alkoholmentes sort, mert az ember mindent kiprobal ugye...de a sor miatt nagyon fajt a pocija, ugyhogy lealltam vele. igyal inkabb laktoherb vagy fitolac teakat es nekem nagyon jo az urtica urens 5 CH tejserkentesnek. 3*5 bogyo/nap.Azopn kivul egyel jol, sose ehezz, es igyal amennyi jolesik, lehetoleg vizet buborek nelkulit.Es szoptass igeny szerint minel tobbszor tedd cicire. 1-2 nap es tobb tejed lesz
2011. ápr. 25. 17:19
 16/16 A kérdező kommentje:

A teától nem fáj a pocija. Születése után 1 héttel kezdtem el, de nem mindig használ. A sör az segített. De csak alkoholmenteset ittam. Akik ajánlották a páromnak az 5,6%-os barna sört, a terhességük alatt azt itták, s nekik bevállt. De hát nekem soknak tűnt ez az alkohol tartalom, s az 1,6%-os sört is félve ittam amit hoztta párom, de mielőtt venne ilyen sört, gondoltam kiírom kérdésben s megmutatom neki. Így a válaszok alapján nem iszok majd olyat. A gyakori szoptatást 2 hónapos kora óta csinálom, mivel cumizavaros lett, s a cumisüveg elhagyása után még ezzel próbálkoztam. Szerencsére elég jól haladok, már szinte nem is hisztizik úgy cicin, s nem tolja el magától.

Inni azóta iszok buborékmentes vizet, mióta szoptatok, amúgy azért se vagyok oda. De tudom, hogy gyerekem miatt ezt muszáj innom. Már elég jól hozzá szoktam az ízéhez.

Próbálok sokat inni, s azért oda figyelek arra, h mindig elegendőt egyek.

2011. ápr. 25. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!