Tejserkentésnek alkoholos sör? Mi a véleményetek?
Párom kollégái mondták a páromnak, hogy vegyen nekem barna sört, amiinek állítólag 5% felett van az alkohol tartalma, mert nekik az bevállt. Én most kezdem megszokni a sört, mert eddig nem ittam, s még most sem tudok egy fél doboznál többet inni belőle. Gösser alkoholmentes az bevállt, s azt is iszom. Párom néha hozott Radler 1,6%-osat, abból ittam fél dobozzal. Azt szerintetek lehet?
Inkább több véleményre vagyok kíváncsi, nem akarom h baja legyen a babámnak. S biztos ami biztos. Alkoholmenteset merek inni. De ez a 1,6% is sok nekem, barna sört nem tudom merjek e inni ti mit gondoltok ezekről. BArna sört is megkockáztatnátok vagy van közetetek olyan aki itta, s nem lett baj?
Es a gyakori szoptatast probaltad?
Probald ki a malata italt, lehet kapni dm-ben meg azt hiszem tescoban is. En dm-ben vettem, de nekem nem valt be, raadasul a szensavtol fajt a hasa a babanak. Pedig finom:) Es, ha bevalt a szoptatos tea, nyugodtan igyal belole akar sokkal tobbet is, nem art. Vagy a more milk, ugyanazok az osszetevok, csak kapszula es eleg draga...
Az alkoholt semmikepp nem ajanlom (akar 5, akar 0,5 %), ne hallgass laikusokra! Kerdezd meg a gyerekdokidat, ha a parod nem hisz neked, egy orvosnak csak elhiszi.
A teától nem fáj a pocija. Születése után 1 héttel kezdtem el, de nem mindig használ. A sör az segített. De csak alkoholmenteset ittam. Akik ajánlották a páromnak az 5,6%-os barna sört, a terhességük alatt azt itták, s nekik bevállt. De hát nekem soknak tűnt ez az alkohol tartalom, s az 1,6%-os sört is félve ittam amit hoztta párom, de mielőtt venne ilyen sört, gondoltam kiírom kérdésben s megmutatom neki. Így a válaszok alapján nem iszok majd olyat. A gyakori szoptatást 2 hónapos kora óta csinálom, mivel cumizavaros lett, s a cumisüveg elhagyása után még ezzel próbálkoztam. Szerencsére elég jól haladok, már szinte nem is hisztizik úgy cicin, s nem tolja el magától.
Inni azóta iszok buborékmentes vizet, mióta szoptatok, amúgy azért se vagyok oda. De tudom, hogy gyerekem miatt ezt muszáj innom. Már elég jól hozzá szoktam az ízéhez.
Próbálok sokat inni, s azért oda figyelek arra, h mindig elegendőt egyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!